Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

100 marketing & eCommerce tips voor de feestdagen

100 marketing & eCommerce tips voor de feestdagen

Voor veel ondernemers zijn de feestdagen goed voor 30% van hun jaarlijkse omzet. Retailers trekken tijdens de feestdagen dan ook alles uit de kast. Bereid uw webshop of winkel voor op de meest winstgevende periode van het jaar met onze gratis gids: 100 marketing- en eCommerce tips voor de feestdagen. U hoeft als retailer geen groot marketing budget te hebben; met deze tips kunt u meteen aan de slag. 

Wat kunt u verwachten van deze gratis gids?

Slimme ideeën die u kunt combineren

Mix en match ideeën om zo de beste marketingstrategie voor uw onderneming samen te stellen. Kies wat bij uw onderneming past en wat realistisch haalbaar is. 

Betere online zichtbaarheid

Klanten zoeken online naar de leukste cadeautjes voor hun dierbaren. Door zoekmachine optimalisatie en social media goed in te zetten zorgt u voor meer traffic naar uw webshop. De gids staat boordevol tips en tricks om tijdens de feestdagen beter online gevonden te worden, en meer omzet te genereren. 

Meer klanten naar uw fysieke winkel 

Met speciale events en promoties trekt u meer klanten naar uw winkel. Ontdek hoe u met content marketing en e-mail marketing deze events en promoties een boost kunt geven.

Omnichannel tips voor de feestdagen

Stroomlijn uw online en offline kanalen om nieuwe interessante mogelijkheden te creëren tijdens de feestdagen. Lees hoe deze kanalen elkaar complementeren en wat u als retailer kunt doen om ze optimaal op elkaar af te stellen. 

Betere service – meer loyale klanten

De feestdagen zijn voor retailers een van de drukste periodes in het jaar. Een goed voorbereide klantenservice is het halve werk om ervoor te zorgen dat tijdens de feestdagen alles op rolletjes loopt. Zodra uw service goed is, zult u ook meer vaste klanten krijgen en deze behouden. Gebruik de tips om uw vaste klanten extra gewaardeerd te laten voelen tijdens de feestdagen. 

Wilt u meer leren? 

Download onze gratis gids 100 marketing & eCommerce tips voor de feestdagen om goed voorbereid te zijn op de meest winstgevende periode van het jaar.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Sales & Marketing

Bekijk meer onderwerpen