Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Company

4 redenen om Connect19 te bezoeken

4 redenen om Connect19 te bezoeken

Connect19, hét retail event van Nederland, staat bijna voor de deur! Op 23 oktober 2019 openen de deuren van de Jaarbeurs in Utrecht voor retail ondernemers. Ben jij op zoek naar inspiratie of kennis om jouw onderneming te laten groeien en de concurrentie de baas te blijven, dan wilt u dit event niet missen! We lichten 4 redenen uit om Connect19 te bezoeken!

1. Laat u inspireren door een mooie line-up

Meer dan 10 topsprekers vertellen u alles over marketing, technologie, omnichannel en experience. Zij zijn al jarenlang grote spelers in de markt en delen graag hun ervaringen met het publiek. 

Jeroen Janssen (The Customer Experience Agency) neemt u mee in de reis van relevantie en  customer experiences, waarbij hij praktische tips geeft om succesvollere klant-relaties te creëren. René Repko (The New Bazaar) weet als geen ander hoe u een unieke winkelervaring kunt ontwikkelen en laat u middels voorbeelden zien wat jij als retailer kunt doen. 

Paul Westerman (Zumo) en Danny ten Nijenhuis (The Phone Lab) vertellen over de groei die beide bedrijven, elk op hun eigen manier, in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Retail lijkt soms een zinkend schip, maar zij laten zien dat dit absoluut niet het geval hoeft te zijn.

Elke spreker heeft zijn eigen kijk op retail. Als retailer kunt u leren van de successen en fouten van de sprekers en hier uw voordeel mee doen. Bekijk hier alle sprekers!

2. Demo sessies & integratiepartners 

Neem deel aan live demo’s of laat u verrassen door de integratiemogelijkheden met partners die jouw onderneming helpen verder te groeien. Bij de demo sessies krijgt u de kans om de nieuwste versie  van Lightspeed Retail, Retail 3.0, uit te proberen en al uw vragen te stellen. De Lightspeed experts kunnen u alles uitleggen over deze nieuwe, gebruiksvriendelijke, en op verkoop gefocuste retail app. 

Ook integratiepartners staan op Connect19 klaar om hun producten en services te demonstreren en meer uitleg te geven over de mogelijkheden. Zo vindt u er JMango360, Epson, PostNL, Chanable, PayPal, Mollie, OnlineMonkey, Relaodify, Eagle Eye Networks en Notive! Bekijk hier het volledige programma en het floorplan om uw route te plannen voor Connect19.

 3. Vergroot uw kennis bij de Lightspeed sessies

Speciaal voor Lightspeed klanten zijn er 5 Retail, eCommerce en Lightspeed product sessies (Loyalty en Analytics) die u kunt bijwonen. In deze sessies leggen de Lightspeed experts alles uit over de Lightspeed producten. Als Connect19 bezoeker krijgt u zelfs de kans om als eerste meer te weten te komen over Analytics, het allernieuwste product van Lightspeed. Tijdens de eCom sessies leert u meer over de meest voorkomende fouten in webshops, hoe u deze kunt voorkomen, en hoe apps jou kunnen helpen met o.a. online marketing. Lightspeed Retail focust op de features die u als retailer onder de knie moet hebben om meer uit uw winkel te halen. Bent u klant van Lightspeed en in het bezit van een Connect19 ticket, meld u dan hier aan voor de sessies. 

4. Breid uw netwerk uit 

Connect19 biedt genoeg mogelijkheden om te netwerken met exposanten, sprekers, partners en mede-ondernemers. Breid uw netwerk uit en deel zoveel mogelijk kennis met elkaar. Deze nieuwe contacten kunnen zeer waardevol zijn voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan een integratiepartner die met zijn oplossing uw omzet een boost kan geven of een collega-retailer die graag wil samenwerken. Connect19 wordt afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje bij de gezellige netwerkborrel. 

*Dit event is inmiddels afgelopen. We hopen u graag volgend jaar (weer) te zien bij Connect20

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen