Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

4 redenen waarom u Lightspeed Connect 2018 niet wilt missen

4 redenen waarom u Lightspeed Connect 2018 niet wilt missen

Lightspeed Connect 2018 komt steeds dichterbij; op 24 oktober is het zover. Een nieuw revolutionair tijdperk breekt aan voor de retail industrie, en op deze dag leert u alles wat u erover moet weten! In onze eerste aankondiging kon u alles lezen over de eerste ronde sprekers en de thema’s rondom retail en omnichannel die op die dag uitgebreid uitgelicht zullen worden. In deze nieuwe update worden 4 redenen uitgelicht waarom u het grootste retail en omnichannel event van Europa niet mag missen.

1. Omnichannel is het nieuwe retail

In een studie van The Future Of Commerce gaven slechts 17 procent van de retailers aan dat hun huidige omnichannel kanalen een naadloze ervaring bieden voor een optimale klantervaring. Van de retailers die omnichannel aanbieden, merken velen op dat elk kanaal een aparte klantervaring biedt, voornamelijk vanwege een gebrek aan integratie tussen de verschillende kanalen in de backoffice. Conclusie: een naadloze omnichannel-ervaring is essentieel omdat de veeleisende klanten van vandaag een persoonlijke klantervaring verwachten, ongeacht op welk kanaal ze winkelen of met uw bedrijf communiceren. Retailers kunnen alleen aan die verwachtingen voldoen door alle kanalen te integreren.

Hoe zorgt u dat online en offline verkoopkanalen naadloos met elkaar integreren voor een optimale omnichannel ervaring?

Dit is vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. Hoe creëer je nu die naadloze shopervaring voor uw klanten? Hoe creëert u memorabele in-store ervaringen? Omnichannel is niet alleen voor grote multinational retailers, maar voor iedereen. Op Lightspeed Connect leert u van retailers, integratiepartners en Lightspeed hoe u omnichannel het beste kan aanpakken. Met praktische tips, real-life cases en expert advies gaat u op het einde van de dag naar huis met nieuwe inzichten die u meteen kan toepassen.

Lightspeed Connect 18

Ervaringen verkopen geen producten. Ervaringen zijn de nieuwe producten.

2. Inspirerende talks van top sprekers

De eerste namen van de keynote sessies werden in de vorige update al aangekondigd. Menno van Meurs van Tenue de Nîmes, Ron Simpson van The Avocado Show, Jurjen Jongejan van ISM eCompany en Olaf Zwijnenburg Rabobank delen de beste insights over hun jarenlange ervaring binnen de retail en omnichannel branche.

De nieuwe sprekers zijn inmiddels ook bekend: Steven Lammertink van influencer platform The Cirqle, Janne de Vos en Jeroen Heijs van omnichannel sneaker store Bruut en Femke Mussels van multi-brand store ZEB geven elk hun insights over hun vakgebied tijdens hun keynote sessies.

The Cirqle is reeds de derde succesvolle start-up die Steven Lammertink heeft opgezet. Het is ‘s werelds eerste OAuth geverifieerde platform voor influencer-campagnes en die meer dan 1 miljard consumenten bereikt. The Cirqle werd in 2014 opgericht en haalde 5 miljoen dollar aan financiering binnen. Met grote namen in hun klantenbestand zoals Scotch & Soda, Samsung, LG, Wolford, Eventbrite, Barnes & Noble en veel meer, heeft Steven een heleboel insights die hij wilt delen over hoe u als merk met influencers kan samenwerken.

Zo heeft elke spreker zijn/haar gebied van expertise, dus kan u op Connect over alle verschillende aspecten over de toekomst van retail leren in de diverse keynotes.

3. Netwerken met exposanten en integratiepartners

Bij een goedlopende onderneming horen ook de juiste partners. Als retailer wilt u u kunnen focussen op uw ondernemingsstrategie en uw klanten. Andere zaken zoals verzending, webontwikkeling en voorraadbeheer kunt u eventueel uitbesteden aan partners die experts zijn in hun vak. Zo kunt u onder andere SendCloud, 050 Media, OK Betalen en Picqer ontmoeten op Connect. Zij kunnen u informeren over hun services en de laatste innovaties die uw onderneming nog winstgevender kunnen maken.

Lightspeed Connect 18

4. Ontmoet mede-ondernemers

Lightspeed Connect biedt u ook de kans om mede-ondernemers en gelijkgestemden te ontmoeten. Zo komt u in contact met mensen die u tijdens uw dagelijkse werkzaamheden wellicht niet zo snel zou tegenkomen. Wissel ideeën uit, bespreek de keynote sessies en breidt uw netwerk uit. Wellicht komt u wel potentiële partners tegen met wie u uw krachten kan bundelen om nóg meer uit uw bedrijf te halen. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel, tijd genoeg dus om met iedereen een praatje te maken!

Aanmelden en meer informatie

Wilt u Lightspeed Connect bezoeken? Meld u dan aan op lightspeedconnect.eu en bestel alvast uw ticket. Tot en met morgen voor slechts € 99,95 alles inbegrepen (daarna € 129,95), van informatieve sessies met onze gastsprekers en workshops tot lunch en een netwerkborrel.

Waar: Jaarbeurs, Supernova | Jaarbeursplein 1, 3521 AL, Utrecht
Wanneer: woensdag 24 oktober 2018 | 09:30 – 20:00
Voertaal: Nederlands & en enkele sessies in het Engels

Edit: Dit event is reeds afgelopen, maar u bent volgend jaar meer dan welkom om Lightspeed Connect 2019 bij te wonen! 

Benieuwd naar Connect 2018?

Bekijk de aftermovie en foto's

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen