Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

80 gratis social media tips voor de Webwinkel, App en Thema van het Jaar

Ook dit jaar organiseren we een Webwinkel, App en Thema van het Jaar verkiezing. Dit jaar pakken we de verkiezing nog groter aan met maar liefst 80 social media tips van experts, waarmee de deelnemers hun verkiezing nog beter onder de aandacht kunnen brengen. Deze tips zijn niet alleen nuttig voor de deelnemers, maar ook voor alle andere webwinkeliers!
80 social media tips

Verschillende social media experts hebben speciaal voor deze verkiezingen 80 tips gegeven om snel veel stemmen te verzamelen. In 1-op-1 interviews via Skype hebben wij deze tips opgenomen en gratis voor iedereen via YouTube ter beschikking gesteld. De tips zijn natuurlijk zeer relevant voor deze verkiezingen, maar kunnen ook zeer goed gebruikt worden voor de optimalisatie van uw normale social media campagnes.

De tips zijn verdeeld over de verschillende social media. In deze blogpost behandelen we er één per social media kanaal.

Twitter tips: Jeroen ‘s-Gravendijk

LinkedIn tips: Rene Schipper

Facebook tips: Mark Bongers

Pinterest tips: Ernst-Jan Bos

Goole+ tips: Ria Kaashoek
Hoe kan ik stemmen?

In deze blogpost vindt u links naar de 3 verschillende verkiezingen: Webwinkel van het Jaar, App van het Jaar en Thema van het Jaar. Wanneer u op deze links klikt, komt u op een landingspagina waar u de genomineerde shops, apps en thema’s vindt. Klik vervolgens op de checkbox, log in met Facebook en stem direct.

Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen maar 1x kan stemmen.

Webwinkel van het Jaar

Dit jaar hebben we alle Webwinkels van de Maand van het jaar 2014 genomineerd voor de verkiezing Webwinkel van het Jaar. Deze webwinkels waren het afgelopen jaar als Webwinkel van de Maand genomineerd vanwege hun bijzondere product, hun indrukwekkende groei en/of hun bijzondere verhaal.

De genomineerde webwinkels zijn:

De 4 andere genomineerde webwinkels hebben zich helaas niet ingeschreven voor de verkiezing.

Wilt u zelf stemmen op één van de genomineerde webwinkels? Klik dan hier.

App van het Jaar

Naast de Webwinkel van het Jaar hebben we ook dit jaar weer een App van het Jaar verkiezing. Onze App Store is in een jaar tijd flink uitgebreid en telt nu al meer dan 85 verschillende apps. Dat betekent dat de concurrentie voor de verkiezing dit jaar ook een stuk heviger is.

De deelnemers van dit jaar zijn:

Wat is uw favoriete app? Stem direct.

Thema van het Jaar

Tenslotte hebben we ook een Thema van het Jaar verkiezing. Ook daar zijn in het afgelopen jaar weer veel designs bijgekomen. Er zijn nu al 30 thema’s met een honderdtal presets voor unieke designs, een professionele look-and-feel, specifieke functies en naadloze integraties met verschillende apps.

Dit zijn de deelnemers van dit jaar:

Heeft u een favoriet thema? Stem dan direct en beloon de maker van dit thema!

De prijzen

Er zijn verschillende prijzen voor de deelnemers waaronder conversie optimalisatie advies voor webwinkeliers (t.w.v. € 375 per uur) en aandacht op een van de toonaangevende e-commerce blogs van Nederland, Webwinkel Weblog. Uw stem is dus zeer belangrijk voor de deelnemers!

banner-shop-verkiezing

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Sales & Marketing