Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

App van de maand - MailChimp

App van de maand - MailChimp

De eerste klanten zijn binnen en je producten gaan over je virtuele toonbank alsof het warme broodjes zijn. Nu zou het natuurlijk wel leuk zijn als deze klanten vaker komen om de retentie van je webshop te verhogen. Acties om klanten terug te krijgen komen vaak vervelend en opdringerig over. De tool van MailChimp zorgt ervoor dat je klanten terugkeren – op een vrolijke en eenvoudige manier en met  frisse emailcampagnes.

 

Mailchimp is App van de maand

 

De developers van Tauros Media hebben een homerun geslagen met MailChimp.  Deze tool verstuurt maar liefst 600 miljoen emails wereldwijd per dag. Meer dan genoeg redenen om deze app eens van dichterbij te bekijken in deze editie van app van de maand.

 

MailChimp verstuurt zeer getargete emailcampagnes. Het is mogelijk om verschillende filters toe te passen, zoals geslacht, leeftijd of geografische locatie. Deze tool laat je kiezen uit meerdere maillijsten.

 

Voor Lightspeed klanten zijn er zelfs nog extra mogelijkheden voor de Lightspeed MailChimp module:

  • Doorsturen emailadressen van abonnees op de nieuwsbrief vanuit Lightspeed naar MailChimp
  • Doorsturen klantendata vanuit Lightspeed naar MailChimp
  • Doorsturen bestellingen vanuit Lightspeed naar MailChimp
  • Integratie met eCommerce 360

 

App van de maand: Mailchimp

 

MailChimp is er voor webshops in allerlei soorten en maten. Er is altijd een MailChimp voor jou:

 

New Business

Als beginnende webshop is het nog wel eens lastig om genoeg kapitaal bij elkaar te krijgen. Dus dan is het aangenaam als er een gratis dienst beschikbaar is. MailChimp New Business is volledig gratis voor webshops die minder dan 2.000 abonnees hebben en maximaal 12.000 mails per maand sturen. Heel interessant om zo je netwerk uit te breiden!

 

Growing Business

Als nieuwe webshop eigenaar kan je je het misschien niet voorstellen maar stel dat je groeit en je hebt meer dan 12.000 mails per maand te versturen. Dan wordt het tijd om uit te breiden! Met Growing Business kun je precies instellen hoeveel abonnees en hoeveel mails je per maand wil versturen – al vanaf 10 dollar per maand.

 

Pro Marketer

Bij MailChimp Pro Marketer krijg je alles erop en eraan. Dit kost eenmalig 199 dollar en 25 dollar per maand. Klik hier voor details over de Pro Marketer versie.

 

Mailing campagnes zijn een makkelijke en effectieve manier om enorme groepen klanten te bereiken. Met MailChimp is dit kinderspel – en voor beginnende webshops nog gratis ook. Waar wacht je nog op?

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Sales & Marketing