Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

App Spotlight - JMango360 Mobile App

App Spotlight - JMango360 Mobile App

M-commerce is hot. Van 2013 tot 2016 groeide m-commerce (mobile commerce) met 42%. Dit is drie keer sneller dan e-commerce groeide over dezelfde periode (13%). Niet alleen grote bedrijven maar ook kleine en middelgrote retailers en internetondernemers profiteren van het aanbieden van een mobiel kanaal. Hoogste tijd om onze nieuwe aanwinst JMango360 uit te lichten in deze versie van App Spotlight: JMango360 Mobile Apps.

Via JMango360 ben je in staat om op eenvoudige manier en voor een laag maandelijks bedrag een prachtige m-commerce App te lanceren. Met het installeren van JMango360 via de App Store wordt automatisch een koppeling tussen Lightspeed en de JMango360 app gemaakt, waardoor je productassortiment, je online betaalmethodes, je verzendmethodes en zelfs het user-management worden gesynchroniseerd.


€ 149 per maand

Binnen één week kan jouw App al beschikbaar zijn in de Google Play Store (Android) en binnen anderhalve week in de Apple App Store (iOS).

Hoe werkt JMango360?

JMango360 is binnen een paar klikken te installeren. Ga naar de App Store, klik op “meer klantenbinding” en zoek de app. Klik vervolgens op “installeer app”. Na het invullen van je gegevens wordt JMango360 geïnstalleerd en kan je aan de slag met het designen van je eigen mobiele app!

JMango installeren
Installatie JMango vanuit de backoffice
De installatie is voltooid! Je komt in de interface van JMango360 en je kan starten met designen. Al je producten en categorieën zijn ingeladen, evenals je teksten. Via de App Preview modus zie je direct hoe aanpassingen eruit zien. Natuurlijk kan het design zo worden aangepast dat het naadloos in je huisstijl past.

Heb je geen tijd of zin om zelf een App te designen? Dan kan JMango360 voor een bedrag van € 499 een volledige App voor je maken. Zij ontwerpen de designs, bouwen de complete App en testen of alles goed werkt. Het enige wat jij hoeft te doen is de App te valideren en te publiceren.

 

JMango
JMango360 beheeromgeving

Wat levert een mobiele app op?

Ruim een kwart van de Nederlandse e-commerce-aankopen vindt inmiddels plaats vanaf mobiele devices. En 89% van de Nederlanders heeft een smartphone of tablet (62% heeft allebei). Waar iedereen verwachtte dat de tablet leidend zou zijn, wordt nu duidelijk dat juist de smartphone het populairste device wordt voor online kopen (Episerver, 2015).

apps
Voorbeelden JMango360 apps
Dankzij het extra verkoopkanaal zal je meer omzet genereren en meer omzet halen uit je bestaande klanten. Je bent als bedrijf immers nog toegangelijker online dan je al was. Gebruikers geven een hogere beoordeling voor de User Experience van m-commerce Apps dan van mobiele websites. En een positieve ervaring vergroot de kans aanzienlijk dat zij opnieuw een bestelling doen. Een mobiele App helpt dus ook om de loyaliteit te verbeteren van je klanten.

Ook het gebruik van pushnotificaties kan de engagement met je app enorm verhogen. Uit onderzoek blijkt dat gebruikers die pushnotificaties “aan hebben staan” voor een app, gemiddeld 14.7 keer per maand die app gebruiken. Dit terwijl gebruikers zonder pushnotificaties gemiddeld 5.4 keer hun app openen. Natuurlijk is het van belang wat voor boodschap je stuurt en met welk doel, maar het staat buiten kijf dat pushnotificaties het gebruik verbeteren.

Omnichannel

Niet alleen voor je online kanalen, maar ook voor je offline kanalen kan een mobiele app de gebruikservaring verbeteren. Uit onderzoek blijkt dat 82% van alle smartphone gebruikers tijdens het maken van een aankoopbeslissing in de winkel op hun smartphone kijken. Een ander scenario kan zijn dat een klant via de mobiele app kijkt of de winkel een bepaald product op voorraad heeft. Als dit het geval is, wordt het product aangeschaft via de app en kan het direct worden opgehaald in de winkel.

Mobile Trends
Google (2015)

Conclusie

Het openen van een extra verkoopkanaal om de omzet en klantretentie te verhogen is nog nooit zo makkelijk geweest. Via JMango360 open je in een handomdraai binnen een paar weken je eigen mobiele native app. Je betaald pas voor de app vanaf het moment dat je deze publiceert in de Apple App Store of Google Play Store.

Over het bedrijf JMango360

JMango360 is een Nederlands bedrijf, dat ook internationaal door velen wordt geprezen als één van de nieuwe leiders op het gebied van mcommerce-technologie. JMango360 heeft al diverse innovatieprijzen gewonnen, en sinds de introductie van het nieuwe platform in de zomer van 2015 is het gebruik van het platform hard gegroeid. Het hoofdkantoor van JMango360 is gevestigd in Amsterdam.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates