Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

App van de maand: Conversion Popups

App van de maand: Conversion Popups

De dagen rondom Sinterklaas en Kerst dient uw webshop optimaal te zijn uitgerust met tools die uw conversie verhogen. App van de maand Conversion Popups ontwikkeld door partner Dyvelopment voorziet in deze behoefte. Met deze tool bouwt u als internetondernemer eenvoudig popups die uw bezoekers dienen over te halen tot een conversie.

Met Conversion Popups houdt u uw bezoekers nog langer op uw webshop. Door het tonen van popups incentiveert u uw bezoekers tot het achterlaten van een e-mailadres of het overgaan tot een aankoop. Aangezien gemiddeld gezien 55% van uw bezoekers uw webshop weer verlaat binnen 15 seconden, is het raadzaam om alles uit de kast te halen om hen vast te houden.

 

conversion popups

Hoe werkt Conversion Popups?

Met Conversion Popups toont u een popup (ook wel overlay genoemd) aan uw bezoeker met als doel het vergaren van een conversie. Een conversie kan betekenen dat de bezoeker haar e-mailadres achterlaat ter inschrijving voor een nieuwsbrief of in ruil voor een kortingscode. Naast kortingscodes kunt u met een popup ook een bepaalde actie extra promoten. Met een handige set aan tools bouwt u binnen een paar minuten uw eigen popup.

Hoe ziet het eruit op mijn webshop?

Na installatie komt u terecht in het Apps Control Panel van Dyvelopment. Hier kunt u uw popup naar eigen wens en smaak aanpassen. U kunt zelf kleuren kiezen voor de tekst en voor knoppen, en u kunt een eigen achtergrondafbeelding gebruiken die overeenkomt met uw huisstijl. De popup wordt als een overlay op het scherm getoond en is dus geen popup die wordt geblokkeerd door popup-blockers.

conversion popups
De video hieronder laat zien hoe u binnen een paar minuten een popup maakt met Conversion Popups. U kunt nieuwsbrief popups maken met persoonlijke kortingscodes of globale kortingscodes. Ook nieuwsbrief popups zonder kortingscodes zijn mogelijk. U kunt instellen op welke pagina de popup wordt getoond, en na hoeveel seconden deze verschijnt. Zelfs na een X aantal paginaweergaven kunt u de popup laten verschijnen. Wilt u zien hoe Conversion Popups werkt in de praktijk, surf dan eens naar kidsindustry.nl.

 

Wat levert het op?

Ziet er goed uit zo’n popup, maar wat levert mij dit op? Een hogere conversie en verbeterde customer experience. U houdt uw bezoekers langer op uw webshop en geeft hen een extra reden om over te gaan tot een aankoop. U zal dus uw conversie verhogen met Conversion Popups. Een conversie kan naast een aankoop, ook een nieuwsbrief-inschrijving zijn.

Conversion Popups

 

Conclusie

Met Conversion Popups verhoogt u uw conversie en verbetert u de customer experience. Probeer Conversion Popups nu gratis voor 14 dagen. Nieuwsgierig naar andere apps die u helpen groeien tijdens de feestdagen? Download het gratis e-book 12 must have apps die uw webshop optimaliseren.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Sales & Marketing