Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

App Spotlight: Simply Translate

App Spotlight: Simply Translate

Gefeliciteerd! In België loopt je webshop als een trein en dat is mooi! Maar als ondernemende geest ben je altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en misschien zelfs wel buiten de grenzen van ons koude kikkerlandje. Om te kunnen functioneren in het buitenland zal jouw webshop een degelijke vertaling nodig hebben. Met de services van Google Translate kom je een heel eind, maar echt professioneel zal het niet overkomen. Hoe zorg je ervoor dat jouw onderneming overkomt als een echte ‘native’?

Met de tool van Simply Translate Platform vertaal je gemakkelijk je webshop teksten naar alle talen die Lightspeed ondersteunt zoals Engels, Frans, Duits en Spaans.

‘’Sinds kort maken wij gebruik van Simply Translate omdat wij onze producten ook in het buitenland willen aanbieden. De prijzen zijn goed en het werkt zeer eenvoudig. De vertaling wordt in de code toegevoegd waardoor het nauwelijks moeite kost om een shop te openen in het buitenland. Echt een aanrader!’’
– Sjoerd Alofs –

Waarom Simply Translate?

Simply Translate is het ultieme vertaalbureau voor je webshop. Door de combinatie van hun in-house vertaal expertise en het zeer gebruiksvriendelijke klantenplatform is het een ideale tool om je webshop te vertalen. De vertalers zijn native speakers, wat het een tool maakt die betrouwbaar is voor je meertalige communicatie naar de internationale bezoekers van je webshop.

Hoe werkt het?

De App is gratis te downloaden in de Lightspeed App Store. Dien de door jou gewenste vertaalde teksten in bij onze app en specificeer je vertaalproject. De vertalers van Simply Translate gaan meteen aan de slag! De vertalers van Simply Translate laden de professionele vertalingen met 1 muisklik zo in je webshop. Je kan direct beginnen met verkopen in het buitenland!

Extra voordelen van Simply Translate?

  • ‘’Native Speaker’’ vertalingen
  • Selectie van producten en/of webpagina’s
  • Real time overzicht van je kosten
  • Zelfs 40% procent sneller dan andere vertaalbureaus
  • Je persoonlijke accountmanager

Conclusie

Om goed te beginnen met je webshop in het buitenland is een ding bijzonder belangrijk, een professionele vertaling. Met de tool van Simply Translate begin jij met een vliegende start in buitenlandse markten! Waar wacht je nog op?

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Technologie