Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

Apple Event: Lightspeed Retail

Apple Event: Lightspeed Retail

Op 23 mei kun je in de Apple Store in Amsterdam ervaren hoe je het Lightspeed kassasysteem kunt inzetten voor jouw winkel. Er zullen diverse interessante sprekers aanwezig zijn bij het “Meet the Startups: Retail” evenement van Apple, waaronder Ruud Stelder (Director of Global Ecommerce Revenue). Aansluitend (rond 18.15u) zal Lightspeed een Retail demo geven. Voor dit evenement van Lightspeed in samenwerking met Apple kun je je gratis aanmelden.

Heb je naast je webshop ook een bestaande winkel? Of denk je er wel eens over om een winkellocatie te openen? Maak dan nu kennis met Lightspeed’s POS-systeem en neem de volgende stap. Laat je onderneming groeien.

 


 

“De gemiddelde omzetgroei van een Lightspeed klant na een jaar is 20%”

Lightspeed POS-systemen zijn volledig gefocust op het bevorderen van jouw business, en bieden een prettige gebruikservaring die niet in de weg zal lopen bij het drukke leven van een ondernemer.

Drie sterke aspecten van Lightspeed’s POS-systeem:

1. Gratis 24/7 ondersteuning

Loop je tegen problemen op met de software? Weet je niet hoe je nieuwe producten kan toevoegen? Elk probleem kan opgelost worden, en dankzij de 24/7 ondersteuning die aangeboden wordt met het product staan wij altijd open voor jouw vragen.

2. Krachtig voorraadbeheer

Eén van de features die het POS-systeem uniek maakt is het krachtige voorraadbeheersysteem. Upload al je productgegevens en bestelnummers, zonder enig limiet op het aantal items. Bekijk real-time hoeveel producten je nog op voorraad hebt, en wanneer er weer bijbesteld moet worden.

lightspeed retail kassasysteem

3. Cloud-gebaseerde rapportage

Een onderneming kost veel tijd en energie, daarom maken we je het makkelijk, waar je ook bent. Je kunt inloggen in jouw onderneming, bekijk de rapportage of werk je voorraad bij  – alles is op afstand mogelijk.

 


 

Op 23 mei kun je in de Apple Store in Amsterdam ervaren hoe je het Lightspeed kassasysteem kunt inzetten voor jouw winkel. Met als uniek aspect: een centraal voorraadbeheer. Naast de gratis demo, zullen er ook diverse gastsprekers aanwezig zijn. Meld je nu gratis aan.

 

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen