Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

5 redenen waarom u de Brussels Fashion Days niet mag missen

5 redenen waarom u de Brussels Fashion Days niet mag missen

Het is bijna weer tijd voor favoriete evenement van Brusselse modeliefhebbers: de Brussels Fashion Days! Gedurende 3 dagen is onze hoofdstad volledig gewijd aan de mode (11, 12 en 13 oktober) bij Tours & Taxis. Ook dit keer staat er genoeg activiteiten op het programma: modeshows, workshops, conferenties, tentoonstellingen en beautybars. 

De Brussels Fashion Days is een van het belangrijkste evenement geworden voor de Belgische modesector – niet alleen voor modeliefhebbers, maar ook voor professionals zoals ontwerpers en retailers.

5 redenen waarom u de Brussels Fashion Days niet mag missen:

1. De gigantische Pop-Up Store

Op de BFD krijgt u de kans om nieuwe Belgische merken en ontwerpers te ontdekken in de gigantische Pop-Up Store: meer dan 50 merken zullen aanwezig zijn. De 3 hoofdthema’s van deze editie? sustainability, entrepreneurship en handcraft.

2. Fashion Conference: The Future of Retail

U krijgt de gelegenheid om The Future of Retail-conferentie bij te wonen, die wordt gemodereerd door verschillende experts uit de mode- en retail industrie. Kom luisteren naar het waardevolle advies en de getuigenissen van specialisten zoals Marie-Claire, Influo, Lightspeed of de Creamoda-federatie.

3. Lightspeed eCom winactie 

Voor het tweede jaar op rij is Lightspeed de trotse partner van Brussels Fashion Days. Dankzij de eenvoudig te gebruiken backoffice, het professionele design en tools die verkoop en conversie stimuleren, geeft Lightspeed ondernemers de mogelijkheid om snel en gemakkelijk hun webshop te openen. 

Tijdens de Brussels Fashion Days kunt u meedoen aan de winactie waarmee u een gratis jaarabonnement voor Lightspeed eCom kunt winnen (ter waarde van €700!). 

Deze wedstrijd is voor modewinkels die zichzelf op internet willen lanceren! Overtuig ons waarom wij uw project zouden moeten selecteren. Vertel het verhaal en het concept achter uw merk in enkele regels en waarom uw project het verdient om te worden geselecteerd.

4. Modeshows

Wie Brussels Fashion Days zegt, denkt aan modeshows. Tijdens dit event kunt u 4 geweldige modeshows van ontwerpers met merken zoals Noémie Makboulian, Talabaya of Valérie Beckmans bijwonen.

Op zondag presenteren de jonge studentontwerpers van de beste Belgische modescholen hun creaties tijdens de kleurrijke modeshow. 

Bezoek ook School’s Street voor een creatieve wandeling door de werken van de studenten.

5. Workshops & Beauty Bars

Tot slot, om uw eigen creativiteit te laten vloeien, worden er elke dag verschillende workshops georganiseerd waaraan u kunt deelnemen. 

En voor de beauty liefhebbers, zijn de make-overs van Make Up Forever niet te missen!

Bent u een retailer, runt u een webshop of een fysieke winkel?

Vraag hier uw gratis Brussels Fashion Days-ticket aan.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen