Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

Connect19 | Connect the dots. Grow your business.

Connect19 | Connect the dots. Grow your business.

Na vier succesvolle edities is het zover: de jubileumeditie van Lightspeed Connect komt eraan! Tijdens Connect19, op 23 oktober, kunnen ondernemers zich laten onderdompelen in de toekomst van de retail en eCommerce sector. Of u nu een retailer bent met een fysieke winkel, een webshop, of een omnichannel aanpak hebt, op dit event krijgt u alle tools om te slagen, en de concurrentie steeds een stapje voor te blijven.

Laat u inspireren bij Connect19

Lightspeed Connect is het grootste omnichannel event in de Benelux voor online en offline retailers.
Meer dan 850 ondernemers uit binnen- en buitenland komen naar Connect19 om meer te leren over de toekomst van retail. Onder het motto ‘Connect the dots. Grow your business’ delen keynote sprekers hun inzichten en krijgt u tijdens workshops handvatten aangereikt om uw onderneming te laten groeien.

Connect19 richt zich op de volgende thema’s:

Marketing – Retailers moeten marketing op de juiste manier benaderen. Leer meer over hoe u als merk zowel online als offline optimaal kunt communiceren.

Technology – Hoe ziet de toekomst van retail eruit en welke soorten technologie moeten retailers implementeren om niet achter te blijven?

Omnichannel – Leer hoe u uw omnichannel-strategie op kunt zetten met behulp van de meest succesvolle zelfstandige retailers.

Experience – Ontdek hoe u een gepersonaliseerde en klantgerichte winkelervaring creëert waarmee u snel een vaste klantenkring bouwt.

De sprekers zijn bekend

Het programma van Connect19 bestaat uit een reeks inspirerende sprekers, die graag hun ervaringen, inzichten en tips met het publiek delen.

In een tijd waarin veel grote namen in de retailsector failliet gaan, focust Danny ten Nijenhuis, Co-founder van The Phone Lab, zich tijdens Connect19 juist op de kansen binnen de industrie. Hij legt uit hoe The Phone Lab in vier jaar explosief is gegroeid en stelt daarbij jong ondernemerschap voorop.

Gerben Schoneveld, Consultant E-Commerce bij PostNL, weet als geen ander dat het succes van een webwinkel gemaakt of gekraakt kan worden door de logistieke ervaring. Hij geeft tips over hoe u de logistieke ervaring van uw klanten kunt verbeteren.

Jip de Lange, Senior Manager Partnerships bij PayPal spreekt over online betalingen en hoe Paypal een platform voor verschillende betaalbehoeften is geworden.

De line-up wordt aangevuld door:

Er is nog veel meer te ontdekken

Op Connect19 valt er nog veel meer kennis te vergaren en te ontdekken over Retail en eCom. Lightspeed Partners, zoals ReloadSEO en Channable, staan klaar om u kennis te laten maken met software tools die u kunnen helpen bij het beheren van uw onderneming.

Bij de experts van Lightspeed kun u terecht voor tips over hoe u technologie, zoals Lightspeed, kunt gebruiken om uw onderneming beter te organiseren. Probeer de software uit bij de demo stand of volg een van de Lightspeed Loyalty sessies.

Wil u meer te weten komen over online betalingen? Bezoek dan de stand van hoofdsponsor Paypal – zij delen graag hun expertise.

Op Connect19 kunt u ook ook enkele verrassingen verwachten, zoals de lanceringen van twee nieuwe retail tools. Deze inspirerende dag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Bekijk hieronder een preview van Connect19:

 

Kom ook naar Connect19*

Wilt u uw onderneming laten groeien of bent u op zoek naar inspiratie? Bestel dan hier uw tickets voor Connect19. Bij uw tickets zit het volgende inbegrepen:

  • Keynote sessies
  • Workshops
  • Lunch
  • Drankjes
  • Afsluitende netwerkborrel

Waar: Jaarbeurs (Supernova zaal), Jaarbeursplein 1, 3521 AL Utrecht, Nederland
Wanneer: woensdag 23 oktober – 9:30 – 20:00 uur.
Voertaal: Nederlands en enkele sessies worden in het Engels gegeven.

Volg alle Connect event updates hier.

*Dit event is inmiddels afgelopen. We hopen u graag volgend jaar (weer) te zien bij Connect20

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen