Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Data Meets Hospitality 2019: de line-up

Data Meets Hospitality 2019: de line-up

Op maandag 17 juni staat er op Bocadero in Antwerpen de nieuwste editie van Data Meets Hospitality op het programma. Het event, dat vorig jaar voor de eerste keer georganiseerd werd, is één van de belangrijkste horeca-events in de Benelux op het gebied van data.

Waarom mag u dit event niet missen? Dit is hét event waar horecaondernemers samenkomen om te netwerken, de laatste ontwikkelingen in de sector te bespreken en om te leren van elkaar. Op Data Meets Hospitality delen een aantal succesvolle ondernemers hun inzichten over hoe u uw zaak het beste kunt runnen tijdens keynote sessies. Het volledige programma staat nu live!

Dit is de main-stage line-up:

  • Pascale Naessens – Host van Data Meets Hospitality
  • Peter van PraetBavet
  • Yuri Vandenbogaerde & Dries Henau – Chez Claire
  • Steven Rosseel – SD Worx
  • Casper Reinders – TAO Horeca Group
  • Koen de Leus – BNP Paribas Fortis
  • Thijs MeliefsteRestaurant Meliefste
  • Patrick Apostolo – Radisson

De jongens van Chez Claire zullen bijvoorbeeld vertellen hoe je van zot idee een sterk merk maakt, op één jaar tijd. Steven Rosseel van SD Worx – hoofdsponsor van Data Meets Hospitality – snijdt een belangrijk onderwerp aan: hoe u uw personeelsplanning beter kunt aanpakken, en op deze manier uw omzet kunt verhogen. Peter Van Praet heeft het dan weer over hoe u uw zaak van binnenuit kunt digitaliseren, en hoe hij dit op 3 jaar tijd heeft gedaan bij Bavet (met intussen 10 locaties!).

Let’s talk about data | Data Meets Hospitality 2019

De juiste tools voor uw horecazaak

Naar verwachting zullen er meer dan 750 horeca professionals aanwezig zijn tijdens dit event om de beste data inzichten te verkrijgen van deze groep topexperts. Op de partner-stage zullen horeca-partners specifieke inzichten geven hoe u bepaalde tools kunt inzetten in uw horecazaak. Onder andere Zhong Xu (Deliverect), Dirk Gypen (Resengo), Wouter Van Laarhoven (Annoncer), Michiel Bleys en Frank De Meulder (Lipton Ice Tea x Growzer) zullen hun beste tips en tools delen.

Gault & Millau POP

Naast de keynote sessies zal er op 17 nog veel meer te beleven zijn. Gault & Millau host ook dit jaar weer het POP-event op Data Meets Hospitality. POP is een selectie van populaire restaurants waarbij de beleving van de gast en het concept centraal staan. Daarnaast kan u tal van nieuwe horeca trends ontdekken in de Experience Zone.

Haal nu uw tickets voor Data Meets Hospitality

Wilt u de kans niet laten schieten om deel uit te maken van dit grootse horeca evenement? Dan moet u er snel bij zijn, de ticketverkoop gaat hard!

Data Meets Hospitality 2019 vindt op 17 juni plaats in Antwerpen. Tickets zijn via deze link te verkrijgen.

Bent u klant bij Lightspeed? Vraag uw kortingscode aan bij uw accountmanager of vindt de code in uw e-mail.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen