Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Data Meets Hospitality 2018 - Succes door het gebruik van data in de horeca

Data Meets Hospitality 2018 - Succes door het gebruik van data in de horeca

[Edit: Data Meets Hospitality 2018 was een groot succes! Meer dan 750 horecaondernemers kwamen samen om meer te leren over data. De volgende editie komt er weer aan, op 17 juni 2019 in Antwerpen. Ontdek hier meer over DMH19.]

Data in uw horecazaak, maakt u daar wel optimaal gebruik van? Door data slimmer in te zetten kan u uw service perfectioneren en uw winst maximaliseren. Benieuwd wat u allemaal met data kan doen in uw onderneming? Bezoek dan Data Meets Hospitality, hét evenement over data in de horeca op maandag 25 juni op Bocadero in Antwerpen.

Data, de toekomst voor horecaondernemers

Service en kwaliteit zijn van groot belang in ieder horecabedrijf, maar met data krijgt u meer inzicht in de situatie rondom uw zaak en kan u uw vervolgstappen veel beter plannen. Daarom komen topsprekers zoals Wim Ballieu van Balls & Glory en 24Kitchen, Masterchef Michiel van der Eerde van restaurant BAUT en ZUID en David Kijlstra van Zoku tezamen om honderden hospitality ondernemers tips en inspiratie te geven over het gebruik van data in hun horecazaak. Dat gaat van (hotel-)restaurant eigenaar tot hoofd barman en van Food & Beverage manager tot Kitchen supervisor.

Maar is data nu echt zo belangrijk? Rabobank-analist Sebastiaan Schreijen onderstreept de noodzaak van data in de horeca. Volgens hem zullen niet de nieuwste recepten, maar juist data de wereld van de horeca en hoteliers helemaal op z’n kop zetten. Sebastiaan Schreijen: ‘’Door de inzet van big data weten ondernemers beter wat ze kunnen verwachten. Dat stelt hen in staat om hun bedrijf strakker te organiseren, hun marge in stand te houden en bijvoorbeeld ook voedselverspilling te verminderen.’’

Ook Wouter Verkerk, spreker en trendwatcher op het gebied van horeca en gastvrijheid, stemt hiermee in. Horecaondernemers zouden veel vaker data moeten gebruiken om vragen zoals ‘Wat is het meest populaire gerecht van mijn gasten?’ en ‘Wanneer komen de meeste gasten in mijn zaak?’ accuraat te beantwoorden. Wouter Verkerk: ‘’In principe zijn de data die antwoord moeten geven op al deze vragen beschikbaar, of in ieder geval vrij eenvoudig beschikbaar te maken. En weet je? Het is een schat aan informatie die je helpt bij het maken bij al je keuzes als ondernemer.’’

Dus wilt u meer inzicht in de zaak? Dan bent u bij Data Meets Hospitality aan het juiste adres!

Data Meets Hospitality 2018

Wat kunt u van Data Meets Hospitality verwachten

Eén dag vol inspiratie en trends over datagebruik in de horeca waar topsprekers de laatste technische ontwikkelingen uitlichten. Hippe foodtrucks zullen in grote getalen aanwezig zijn om de lekkerste culinaire hapjes en drankjes aan te bieden. Ondernemers kunnen een kijkje nemen in de Food & Trends zone om te co-creëren met andere DMH-bezoekers. Of sluit u aan bij één van de inspirerende workshops over het Lightspeed Restaurant kassasysteem. Als afsluiter kan u het Data Meets Hospitality netwerkfeest bijwonen, waar u op het terras uw visies en dromen met anderen kunt delen. Onder het genot van hapjes en drankjes, bij zonsondergang aan de Schelde.

Data Meets Hospitality richt zich op de volgende thema’s:

  • Klantdata: Wat u kan en mag doen met de data van uw gasten. Leer wat u precies uit uw verzamelde klantdata kan halen.
  • Service: Meer grip op uw personeel. Ontdek hoe u per werknemer de prestaties, fooien en werkroosters beter kunt beheren.
  • Omzet: Hoe u uw menu het beste kunt samenstellen en welke menu-items het beste verkopen. Met deze data kan u betere inkoopbeslissingen maken en zorgt u ervoor dat u altijd de juiste items in huis hebt.
  • Marketing: Data-driven marketing in uw onderneming. Denk hierbij aan social media en reviewsites die u in uw voordeel kan inzetten.

Bocadero DMH Data Meets Hospitality

Maak kans op één jaar Lightspeed Restaurant

Naast de vele inspiratiesessies kan u ook iets winnen bij DMH: een jaar lang het complete Lightspeed Restaurant kassasysteem in uw horecazaak! Meld u aan voor Data Meets Hospitality, maak een foto op het evenement en post de foto met #DMH18 op social media om kans te maken op Lightspeed Restaurant!

Onderneem slimmer met Lightspeed Restaurant.
Dit kan ons kassasysteem voor u doen:

  • Een mobiel kassasysteem op uw iPad en iPhone
  • 10+ automatisch gesynchroniseerde rapportages, ook verkrijgbaar op de iPad
  • Self-Order Menu mogelijkheden, als kiosk of aan tafel
  • Aanpasbaar menu en vloerplan
  • Bestellingen worden direct naar de keuken verstuurd
  • …en nog veel meer! Ontdek alle mogelijkheden van Lightspeed Restaurant.

Aanmelden en meer informatie

edit:

Wilt u Data Meets Hospitality bezoeken? Meld u dan aan op www.datameetshospitality.eu en bestel alvast uw Early Bird ticket!

Waar: Beachbar Bocadero, Rijnkaai 150, 2000 Antwerpen, België
Wanneer: maandag 25 juni 2018 | 09:30 – 21:00
Voertaal: Nederlands

Wij ontmoeten u graag op DMH voor een inspirerende dag vol food en inspiratie!

 

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen