Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Eenvoudig reserveringen beheren met partner Resengo

Eenvoudig reserveringen beheren met partner Resengo

Of u nu een restaurateur bent of een koffiezaak runt – in foodservice-ondernemers zijn altijd in de weer. Gelukkig zijn er nieuwe technologieën die ondernemers helpen om efficiënt te werken. Zo heeft Lightspeed nu een koppeling met Resengo, waarbij u snel en gemakkelijk uw reserveringen kunt beheren. Vóór, tijdens en na de shift – uw reserveringen staan duidelijk op een rijtje in het online reserveringssysteem. Lightspeed speelt daar ook een rol in: die zorgt ervoor dat de betalingen snel opgevolgd worden. Bestellingen en rekeningen worden moeiteloos gekoppeld aan uw reserveringen. De handigste feature?
U weet exact wat elke klant consumeert!

Synchroniseer reserveringen

Hoe gaat dit nu in zijn werk? Zowel in Resengo als in Lightspeed vindt u uw tafelplan terug. Reserveringen worden gemaakt via Resengo en komen dankzij de koppeling in Lightspeed terecht. Ook het tafelnummer, de naam van de klant en alle opmerkingen worden gesynchroniseerd. Zit uw gast aan tafel? Dan kan u zijn rekening openen en alle gerechten toevoegen die hij nuttigt en uiteindelijk de bestelling finaliseren. In i-Tafel volg u ondertussen makkelijk en snel de status van de reserveringen op. Met Lightspeed en Resengo wordt het regelen van uw tafelindeling of uw shiften kinderspel.

Een up to date klantenbestand

We horen u al denken: en de klantgegevens dan? Geen nood! Ook uw klantenbestand wordt bij elke reservering geüpdatet! Resengo biedt u de mogelijkheid een klant te koppelen aan een tafel. Door de synchronisatie weet u dus exact wat elke klant consumeert en spendeert in uw restaurant. Met de contactgegevens van uw cliënteel bouwt u vervolgens zonder moeite een klantenbestand op. Handig, want met Resengo kan u nieuwsbrieven sturen naar dit hele bestand of naar de gastenlijst van een bepaald evenement.

Geef uw klanten een betere ervaring

En niet te vergeten: met het gebruik van beide systemen wint u veel tijd! Door het sturen van automatische gepersonaliseerde mails verlaagt Resengo het aantal no-shows, versterkt u de communicatie met de klant en wordt het telefoonverkeer opmerkelijk rustiger. Met Lightspeed bespaart u dan weer tijd om uw kassa inhoud te berekenen en kan u elk betaald product koppelen aan een klant uit Resengo. Op die manier weet u hoeveel elke klant spendeert in uw zaak en wat uw reguliere gasten verkiezen.  Kortom: u leert uw klant beter kennen en hebt de tijd om hem de aandacht te bieden die hij verdient!

Interesse in de Resengo tool? Hier vindt u meer informatie

Meer weten over onze Lightspeed Restaurant mogelijkheden?

Onze experts helpen graag.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.