Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Bezoek ons op Emerce E-commerce Live!

Emerce E-commerce Live is het nieuwste e-commerce evenement van Nederland, gericht op de grotere webshops, retailers, e-tailers, direct sellers/wholesale, fabrikanten, groothandel en merken. Samen met de vele inspirerende sprekers kijkt u een hele dag naar alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van e-commerce. Kom ook naar Emerce E-commerce Live op 2 juni in de Beurs van Berlage in Amsterdam en ontdek de mogelijkheden van SEOshop Premium.

Doelgroep

Met sprekers van Zalando, Bol.com en Google is het wel duidelijk dat Emerce zich met dit nieuwe evenement wil richten op de grotere e-commerce bedrijven van Nederland. Het programma ziet er dan ook zeer imposant uit voor een eerste editie en het lijkt erop dat de organisatie er alles aan wil doen om er direct een succes van te maken. Het publiek zal bestaan uit grotere webshops, retailers, e-tailers, direct sellers/wholesale, fabrikanten, groothandel en merken.

eTravel

Programma

In totaal heeft de organisatie 62 sprekers van bekende nationale en internationale e-commerce bedrijven uitgenodigd, die zullen spreken over de volgende onderwerpen:

 • Conversie optimalisatie
 • Design en online experience
 • M-commerce – best practices, zowel nationaal als internationaal
 • Marketing – online én offline
 • Logistiek – inclusief supply chain, warehousing en fulfilment
 • Betaaloplossingen
 • Cross channel verkopen
 • Internationaal verkopen
 • Direct sales
 • Klantenservice
 • Technologie & software
 • Security en privacy

Ruud Stelder

SEOshop Premium op Emerce E-commerce Live!

Ook SEOshop staat met SEOshop Premium op Emerce E-commerce Live.

Jaco Flach van Rehab Footwear zal als SEOshop Premium-klant een presentatie geven getiteld ‘Hoe een omnichannel benadering bijdraagt aan een optimale merkbeleving’.

Rehab is een schoenenmerk van Nederlandse bodem dat haar klanten een unieke uitstraling wil geven, door schoenen te leveren die passen bij hun unieke levensstijl. Het schoenenmerk levert maar liefst 30 nieuwe modellen per seizoen, van 50 verschillende materialen.

Rehab heeft een merkstrategie ontwikkeld waarbij omnichannel centraal staat. Er is veel tijd gestoken in het segmenteren van klanten en het verzorgen van datakoppelingen met de verschillende webshops. Door de nieuwe aanpak staat Rehab sterker in de markt en kan het haar voorraden beter optimaliseren, zowel voor de eigen webshop als voor dedicated retailklanten. Tijdens de presentatie zal Jaco Flach laten zien hoe Rehab dit heeft gedaan.

Naast de presentatie zal Head of Premium, Jeroen Weijs, aanwezig zijn om u een demo van SEOshop Premium te laten zien. Ontdek zelf wat de voordelen van SEOshop Premium zijn tijdens een persoonlijk gesprek.

Komt u ook?

Wilt u ook graag langskomen op Emerce E-commerce Live? Meld u dan aan op de website en bezoek ons op 2 juni in de Beurs van Berlage in Amsterdam.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates