Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Hoe verwerk je 100 orders per dag?

Hoe verwerk je 100 orders per dag?

Je hebt je eigen webshop. En tikt daarbij 100 orders of meer per dag aan. Dus heb je jouw handen vol, toch wil je natuurlijk nog groter worden! Daarom is het tijd om te kiezen voor een webwinkelsoftware die schaalbaar is en met je mee groeit. Wij vertellen je in deze blog daarom graag hoe je per order een paar minuten van je tijd kunt besparen! Want als je meer dan 100 order per dag hebt, dan heb je ook…

 

..100+ pakketten te verzenden

Zodra je tientallen orders per dag moet verwerken, wil je niet meer handmatig alle adresgegevens overtypen. Je loopt het risico op fouten en het kost enorm veel tijd. Met een tool als SendCloud maak je eenvoudig verzendlabels aan die je meteen kunt uitprinten. Daarnaast verstuur je automatisch Track & Trace e-mails naar de klant.

 

..100x administratie te verwerken

Hoe meer orders je doet, hoe meer tijd het kost om handmatig al je orders in je administratie te verwerken. Ook hier liggen fouten op de loer. Administratieve processen zorgen ervoor dat je de juiste keuzes kunt maken en effectiever kunt werken. Een online boekhoudpakket kan je hierin ondersteunen. Je orders lopen dan direct je boekhouding in. Lightspeed koppelt o.a. met Exact Online.

..10-tallen retouren te verwerken

Daarbij heb je met meer dan 100 orders per dag ook tientallen retouren per week. Maak gebruik van creditfacturen. En geef je klanten een eigen account in je webshop, zodat ze zelf hun retourzendingen bij je kunnen aanmelden. Maak je gebruik van Lightspeed Payments? Dan kan je direct geld overmaken naar je klant via je online beheeromgeving.

..100+ producten in je magazijn

Met meer dan 100 producten in je assortiment is een goede organisatie belangrijk. Als je precies weet wat je op voorraad hebt en waar het ligt in je magazijn, bespaart je dit een hoop stress en tijd. Een hulpmiddel is bijvoorbeeld Picqer, een magazijn-softwaretool die direct koppelt met je Lightspeed-webshop. Zij helpen je met gebruiksvriendelijke software om je magazijn beter en efficiënter in te richten.

..100+ producten in Google

SEO-optimalisatie is enorm belangrijk voor je vindbaarheid. Je wilt niet alleen als webshop, maar ook op elk afzonderlijk product goed gevonden worden in de zoekmachines. Zodra je producten goed gevonden worden in de organische zoekresultaten, scheelt dit immers in advertentiekosten. Maar hoe weet je nu of je product- en categoriepagina de juiste teksten bevatten?

Lightspeed koppelt met de SEO-tool ReloadSEO. Deze tool geeft in je webshop directe feedback op je webteksten. Zo weet je precies wat je dient te veranderen om de optimale SEO-score te verkrijgen. Je teksten worden real-time gecontroleerd op bijvoorbeeld de juiste keywords en het type headers.

marketing-1-seo

 

.. meer dan 1000+ bezoekers

Meer dan 100 bestellingen betekent dat er veel verkeer is op je webshop. Een eigen look & feel maakt de webshop, maar het uiterlijk is niet het belangrijkste. De back-office telt ook. Een razendsnelle laadtijd, een productassortiment die goed op orde is en innovatieve functionaliteiten en integraties zorgen voor optimale conversie. Daarbij zorgt een snelle laadtijd niet alleen voor tevreden bezoekers, het geeft ook een hogere ranking in Google.

hosting-bg-bandwidth

En tot slot..

..100-en-1 mogelijkheden

Je bent een grote speler. Waarschijnlijk heb je reeds software voor je boekhouding en verzending. Kies daarom voor webshopsoftware die koppelt met de intergraties die je al hebt én die je nodig hebt. Koppelen met je bestaande software heeft wat haken en ogen. Je moet contact zoeken met deze derde partij, die brengt je in contact met degene die de koppeling voor jou kan maken en je moet onderhandelen over time-to-market en de prijs. Wanneer je kiest voor een webshop bij Lightspeed kun je kiezen uit meer dan 250+ integraties met verschillende partners en software. Van boekhouding tot fulfillment. Van marketingtools tot conversie-apps.

 

Ruud Stelder: “Professionele webshops kiezen voor een partij die schaalbare en flexibele software levert waarop ze kunnen groeien.”

 

Bekijk onze webshopsoftware voor groeiende ondernemers. Vraag een gratis demo aan of praatmet één van onze eCom-experts.

 

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Sales & Marketing