Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

4 redenen waarom u Horeca Expo 2018 moet bezoeken

4 redenen waarom u Horeca Expo 2018 moet bezoeken

Horeca Expo komt steeds dichterbij: het grootste evenement voor horeca professionals. Maar liefst 650 exposanten en 3000 food en non-food merken zullen van 18 tot en met 22 samenkomen in de Flanders Expo in Gent om de nieuwste ontwikkelingen, producten en services voor te stellen. Deze vijfdaagse is onmisbaar voor horeca professionals die nieuwe trends willen ontdekken en hun eigen onderneming willen verbeteren. Twijfelt u nog om te komen? Hier zijn 4 goede redenen om naar Horeca Expo 2018 te gaan.

1. Ontdek nieuwe merken, producten en services

Vijf dagen lang zullen er meer dan 650 exposanten aanwezig zijn die één voor één hun nieuwigheden willen tonen. Bent u op zoek naar de laatste trends in de dranken- en voedingssector? Dan kan u terecht in hal 1 tot en met 8 (vergeet ons niet te bezoeken op Stand 1212 in Hal 1!) U kunt hier ook terecht voor non-food exposanten, onder andere meubilair, decoratie, hygiëneartikelen en beveiligingsapparatuur.

Kom ook naar Horeca Expo

Bezoek Lightspeed op stand 1212 in hal 1

2. Leer tijdens workshops en seminaries

Tijdens de 5 dagen valt er nog veel meer te doen dan alleen exposanten bezoeken. Er zijn maar liefst 70 culinaire wedstrijden, seminaries en events. Wat dacht u van een Startersopleiding seminarie in samenwerking met Horeca Vlaanderen? Bekijk hier het volledige programma. Of bent u op zoek naar meer praktische sessies? Foodservice Community organiseert op woensdag 21 november enkele sessies over Social Media of hoe u uw menukaart kunt boosten. Praktische tips die u meteen kan toepassen op uw eigen zaak!

Daarnaast zijn er nog events zoals het Carpigiani Gelato Festival, de Gault&Millau Catering Awards, een voorstelling van de start-ups op het Innovation Platform, het KitchenLab project van Flanders Food Faculty en het debat rond wijnbouw door Gido Van Imschoot & Professor dr. Ghislain Houben.

3. Netwerk met andere horeca professionals

Als horecaondernemer krijgt u wellicht niet zo vaak de gelegenheid om mede-ondernemers te ontmoeten. Horeca Expo is dan dé gelegenheid bij uitstek om gelijkgestemden te ontmoeten. Van wie kan u namelijk beter leren dan van professionals die in hetzelfde wereldje zitten? Er zullen bijvoorbeeld verschillende topchefs aanwezig zijn die masterclasses zullen geven, en waarna u de kans heeft om hen te spreken. Huibrecht Berends van Bún (door Gault & Millau verkozen tot Beste Aziaat van het Jaar), Piet Huysentruyt en Kristof Boxy zijn enkele chefs die ook op de Horeca Expo aanwezig zullen zijn.

4. Ontmoet Lightspeed!

En de laatste reden om Horeca Expo te bezoeken is zeker niet de minste: Lightspeed is ook aanwezig! Bezoek ons tussen 18 en 22 november op Stand 1212 in Hal 1. Dit kunt u allemaal verwachten:

  • Praat met onze experts: 1 op 1 gesprekken met Lightspeed experts. Of u nu al klant bent of u wilt informeren over de mogelijkheden met Lightspeed Restaurant, onze medewerkers staan voor u klaar.
  • Probeer het Self-Order Menu: Vanaf 12 uur kan u met het Self-Order Menu zelf uw mini Ellis Gourmet Burger bestellen!
  • Tijdelijke promo: Een zeer aantrekkelijke Lightspeed promo die enkel gedurende Horeca Expo geldig is. Informeer hierover bij één van de Lightspeed medewerkers op de stand.  
  • Netwerkdrink: Op maandag 19 november organiseert Lightspeed een netwerkdrink tussen 17:00 en 19:00. Bespreek de laatste horecatrends met andere ondernemers onder het genot van muziek, Ellis Gourmet Burgers en Copperhead Gin cocktails. Het perfecte moment om te netwerken! Wilt u er ook bij zijn? Bevestig uw aanwezigheid via [email protected]

Bent u er ook bij op Horeca Expo 2018?

Zet uzelf op 'Aanwezig' op Facebook

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen