Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

Hornbach pop-up store

Hornbach pop-up store

Vandaag opent Hornbach een pop-up vestiging in Hengelo. Het is geen gewone bouwmarkt. Er ligt namelijk niks in de schappen. Er zijn niet eens schappen. Toch kun je er terecht voor ijzerwaren, gereedschap, tuinmeubelen en de rest van het assortiment. Hoe? Via online én virtueel bezoek aan de winkel.

“We hebben hebben nog geen vestigingen in elke regio, maar we bezorgen wel door heel Nederland” – Renee, van afdeling marketing Hornbach.


 

Nieuwe ontwikkelingen in retail

De meerderheid van de Nederlandse bedrijven heeft inmiddels een webshop. Zo zijn consumenten en retailers niet langer gebonden aan openingstijden en locaties. Andersom zie je steeds meer online bedrijven die kiezen voor een fysieke locatie, vaak in de vorm van een pop-up of concept store om toch de binding met de klant te krijgen. In beide gevallen is de strategie gericht op een betere klantbeleving. En dat zie je ook terug in de pop-up van Hornbach.

 

Virtual Reality shoppen bij Hornbach

Virtual Reality shoppen bij Hornbach

 

Virtueel winkelen en real-live advies

Alle producten staan online, maar er is geen gebrek aan een persoonlijke touch. Voor advies voor jouw project kun je namelijk terecht bij de aanwezige medewerkers. Mis je toch het rondstruinen tussen de schroefjes, boutjes en moertjes. Of bekijk je een badkamer liever van alle kanten? Via de Virtual Reality-brillen in de pop-up waan je je door de gangpaden van een echt Hornbach filiaal, op zoek naar de volgende klus.

Kom langs!

Ben je benieuwd? De Hornbach pop-up in Hengelo staat nog tot 22 oktober op het Beukenplein. Voor openingstijden kijk op: hornbach.nl/hengelo Is Twente niet jouw regio, dan kun je 24/7 voor elk artikel terecht in de online shop en waar je gemakkelijk alles voor jouw project bij je thuis kan laten bezorgen.

Zelf een pop-up openen?

En heb je een flexibel en mobiel kassasysteem nodig?

*Hornbach maakt voor haar pop-up gebruik van Lightspeed Retail, de gebruiksvriendelijke iPad-kassa.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Sales & Marketing