Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

Kassa-hulp bij boekhouding, belasting en administratie

Kassa-hulp bij boekhouding, belasting en administratie

Ondernemen is een prachtig avontuur. Maar helaas komt er bij iedere onderneming ook iets minder spannends kijken: administratie, en vooral het bijhouden ervan. Ondernemers die cijfermatig niet zo sterk zijn besteden boekhouding en administratie veelal uit. Maar wist u dat uw kassa hier eigenlijk ook bij kan helpen? Lees hier hoe.

Eenvoudig boekhouden, zonder accountant

Als u net begonnen bent met ondernemen, kan het te duur zijn om boekhouding uit te besteden. Daarom kunt u bij het Lightspeed Retail en Restaurant kassasysteem gebruik maken van verschillende boekhoud-apps (die vindt u in de Lightspeed App Store).

Wat zijn de voordelen van deze Apps?

Lightspeed Apps zijn naadloos geïntegreerd in uw kassasysteem. Hierdoor wordt elke transactie automatisch doorgezet naar een digitaal kasboek (gesynchroniseerd met een cloud). Nooit meer handmatig transacties opschrijven of overtikken. Daarmee:

  • Bespaart u tijd;
  • Voorkomt u fouten;
  • Heeft u altijd en op elke locatie duidelijk overzicht op de cijfers.

Welke Lightspeed boekhoud apps kun je gebruiken?

Boekhoudtips voor retailers

In onze gratis gids vindt u alles wat u moet weten over boekhouding.

Belastingaangifte – makkelijk en snel

Dankzij de boekhoud mogelijkheden bij Lightspeed kunt u nóg sneller inkomstenbelasting aangeven. Maar ook helpt het kassasysteem bij btw-aangifte, vennootschapsbelasting, en sociale bijdrage. Surf naar MyMinFin om uw belastingaangifte te doen.

Hoe helpt ons kassasysteem bij belastingaangifte? Allereerst beschikt het over keurmerk ‘Het betrouwbare afrekensysteem’. Dit keurmerk garandeert dat transacties goed worden vastgelegd en bewaard. Bovendien bevordert het het vertrouwen van banken en de Belastingdienst in uw gegevens. Wanneer het tijd is om aangifte te doen kunt u met een paar clicks:

  • Cijfers voor de winst- en verliesrekening ophalen en exporteren (bijv. Opbrengsten en Inkoopkosten);
  • Cijfers voor de balans ophalen en exporteren (bijv. Voorraad).

Belastingaangifte doen voor uw horecazaak?

Ontdek de best practices in onze gratis gids.

Altijd een overzichtelijke administratie

Aan het eind van de dag wilt u gewoon grip op uw administratie hebben, het hele jaar door. Begin daarom meteen goed en gebruik een kassasysteem dat het administratieproces niet alleen vereenvoudigt maar ook efficiënter maakt. Het Lightspeed kassasysteem is een keurmerk kassa die met u meegroeit. Zelfs wanneer u nieuwe vestigingen opent, meer personeel aanneemt, uw menu elk seizoen verandert en met meer leveranciers werkt – uw administratie blijft goed georganiseerd in uw kassasysteem.

Uw kassa is het hart van uw onderneming. Meer weten over de mogelijkheden van uw kassa bij boekhouding en administratie?

Kassa-hulp bij boekhouding, belasting en administratieKassa-hulp bij boekhouding, belasting en administratie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Finance & Operations