Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Lancering SEOshop Premium: de oplossing voor merken en high volume shops

Vandaag komen we met een oplossing voor de toenemende vraag van bekende merken en webwinkels met een online omzet van meer dan 500.000 euro, die zoeken naar meer service en betere prestaties. Met trots presenteren wij SEOshop Premium!

Wat is SEOshop Premium?

Steeds meer bekende merken en webwinkels met hoge ordervolumes ontdekken de voordelen van SEOshop. Dat is natuurlijk goed nieuws voor ons, maar we merkten dat onze huidige pakketten onvoldoende konden inspelen op de behoeften van deze klanten. Deze klantengroep heeft namelijk behoefte aan meer service en meer flexibiliteit. Daarom introduceren we nu SEOshop Premium.

SEOshop Premium biedt alle voordelen van SEOshop – snelheid, betrouwbare hosting, support en gratis updates – en meer:

  • Een hogere service level agreement
  • Voorrang op de roadmap
  • Een vaste SEOshop developer
  • Een SEOshop key account manager

Om te voldoen aan de hoge eisen van deze klantengroep is besloten om strategische partnerrelaties aan te gaan met enkele van de beste bureaus in de Benelux: Freshheads, Guapa Media, W3S, PHpro, Monobrands, Juice, ZEO en Yellowlab. Deze bureaus helpen niet alleen op het gebied van maatwerk, maar kunnen helpen bij de ontwikkeling van een compleet marketingbeleid, waar de webwinkel deel van uit maakt.

SEOshop Premium start vanaf 799 euro per maand.

Een feestelijke introductie

SEOshop Premium werd vandaag feestelijk gelanceerd in Undercurrent in Amsterdam, samen met meer dan 150 SEOshop partners. Na presentaties van CEO Ruud Stelder, partner manager Hendrik Nuyens en SEOshop Premium key account manager Jeroen Weijs werd het feest voortgezet met een gezellige barbecue. Een kleine sfeerimpressie:

Sfeer Partner-event

Sfeer Partner-event 2

Sfeer Partner-event 3

Sfeer Partner-event

Sfeer Partner-event

Schermafbeelding-2014-09-12-om-12.22.30

Bekijk alle foto’s op onze Facebook pagina

Wat betekent SEOshop Premium voor bestaande klanten?

Voor bestaande klanten verandert er niets. U kunt er zeker van zijn dat wij u dezelfde service bieden die u van ons gewend was. In onderstaande veelgestelde vragen leggen we dit uit.

Blijven de maandelijkse updates voor SEOshop-klanten bestaan?

Antwoord: Ja, u kunt dezelfde service van ons verwachten die u gewend bent. Dat betekent dat ook de maandelijkse updates blijven bestaan. We hebben extra capaciteit vrijgemaakt om SEOshop Premium aan te kunnen bieden, waarbij bestaande klanten blijven profiteren van de bestaande service.

SEOshop Premium-klanten krijgen ‘voorrang’ op de roadmap. Deze functies worden vervolgens voor iedereen beschikbaar gesteld. Een vaste developer werkt aan deze functies, zodat het niet ten koste gaat van onze roadmap. Dat betekent dat u profiteert van functies die belangrijk zijn voor bekende merken en shops met grote ordervolumes. Deze functies zullen ook uw eigen groei stimuleren!

Zal het klantenservice team op tijd op mijn vragen reageren?

Antwoord: Ja, we reageren tijdig op alle binnenkomende tickets. SEOshop Premium-klanten krijgen priority support, wat betekent dat hun tickets binnen 60 minuten beantwoord worden.

SEOshop Premium-klanten worden geholpen door een vaste klantenservice medewerker. Alle andere medewerkers werken aan de tickets van bestaande SEOshop-klanten, zodat u dezelfde service van ons kunt blijven verwachten.

Kan ik zelf SEOshop Premium-klant worden?

Antwoord: Ja, dat kan. SEOshop Premium is beschikbaar vanaf 799 euro per maand. Het is de ideale oplossing voor klanten met hoge ordervolumes en een jaarlijkse online omzet van meer dan 500.000 euro.

Wilt u meer weten over SEOshop Premium? Bezoek dan onze website en een van onze medewerkers neemt dan contact met u op.

One last thing…

Vandaag werd bekendgemaakt dat we zijn genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 2014, de lijst met de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van de Benelux! Op 31 oktober worden de plaatsen bekendgemaakt. Een succes dat we met name aan jullie – onze klanten – te danken hebben!

Deloitte fast 50

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates