Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Lidl opent Simpl pop-up webshop met Lightspeed

Lidl opent Simpl pop-up webshop met Lightspeed

Sinds maandag 8 oktober is er in Gent een nieuwe manier van boodschappen doen gelanceerd. Lidl heeft een pop-up webshop geopend en levert boodschappen binnen twee uur aan huis. De Lidl webshop draait op het eCommerce platform van Lightspeed en biedt naast een uitgebreid assortiment van 400 verse Lidl producten ook een rubriek met recepten ter inspiratie. Alle boodschappen worden binnen een straal van 3.75 kilometer milieuvriendelijk op de fiets bezorgd naar de Gentenaars.

Snel en milieuvriendelijk

Gent werd dit jaar nog verkozen tot fietsstad van het jaar. “We zijn blij dat nu ook supermarktketens meegaan in onze logica van fietsstad. Lidl toont met dit initiatief dat het duurzaamheid hoog in het vaandel draagt. Ik kan maar hopen dat dit een voorbeeld kan zijn en dat anderen uit de sector snel volgen.”, zegt schepen Filip Watteeuw over het concept van Lidl. Volgens Isabelle Colbrandt, woordvoerster van Lidl, biedt deze nieuwe service een ideale oplossing voor professionals, families en studenten met een drukke levensstijl:

Met dit initiatief willen we families en studenten in Gent helpen tijd te winnen. Door onze drukke levensstijl is het immers niet altijd eenvoudig om tussendoor de boodschappen nog ergens ingepland te krijgen. Daarom bieden we onze verse producten voor de Gentenaars nu ook online en aan dezelfde prijzen als in de winkel aan. 

De fietskoerierdienst Cargo Velo is de bezorgpartner die de bestelde boodschappen aan huis brengt. De pop-up loopt tot en met februari 2019 en de levering is gratis voor bestellingen met een waarde boven 25 euro.

Lidl Lightspeed

Met één klik alle ingrediënten in huis

In de webshop bevindt zich ook een categorie met recepten. Met één klik kunnen alle ingrediënten van het recept direct aan de winkelmand worden toegevoegd. De webshop ervaring is enorm gebruiksvriendelijk en met maar een paar kliks kunnen de boodschappen voor de hele week worden besteld. Dat kan ook spontaan want Lidl garandeert een bezorgtijd van maximaal 2 uur.

Geïnspireerd? Probeer nu 14 dagen ons eCommerce platform

Lightspeed eCommerce

 

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Sales & Marketing

Bekijk meer onderwerpen