Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Company

Lightspeed Connect "How to become the next big seller?"

Lightspeed Connect "How to become the next big seller?"

Woensdag 26 oktober is het zo ver! Lightspeed Connect komt terug. Nu nog groter dan vorig jaar: in de Jaarbeurs Utrecht zullen duizend ondernemers in retail en e-commerce bijeenkomen voor keynotes van o.a. Heineken, Marktplaats, Tony’s Chocolonely en Lightspeed. Daarnaast zijn er diverse workshops om het beste uit de winkel te halen, van SEO-tips tot productfotografie. En ontmoet je de mensen achter Lightspeed.

Over Lightspeed Connect
Lightspeed Connect gaat over ondernemen. Over consumenten die zowel online als in de winkelstraat shoppen. Over groeien als bedrijf. En hoe je als zelfstandige winkelier met minder budget je toch staande kunt houden tussen de grote ketens: How to become the next big seller? Deze editie, speciaal voor ondernemers uit de retail en e-commerce branche, geeft antwoord op de vraag hoe retailondernemingen kunnen groeien.

Ticketprijzen
Lightspeed Connect kiest er bewust voor om geen dure seminarprijzen te hanteren. Toch krijg je voor een kleine prijs, grote namen en een compleet verzorgde dag (inclusief lunch & borrel). Zo houden wij het evenement, net als de winkelstraten, voor iedereen bereikbaar. Je hebt al een ticket voor een €49,95. Koop je last-minute? Dan betaal je €69,95. Wees er daarom snel bij!

Koop hier je ticket voor €49,95

Let op: deze ticketprijs is geldig tot 9 oktober

Het programma
Het programma is bepaald door de feedback die wij ontvangen na SEOshop Connect 2015. Daaruit bleek dat de bezoekers de volgende keer graag een grotere zaal wilden en meer ruimte voor support en workshops. Met een editie en nieuwe locatie, de Supernova-zaal in de Jaarbeurs Utrecht, hopen we te voldoen aan deze wensen. Wie er komen spreken en welke workshops er gegeven worden is bepaald door de enquête die er in augustus uitgestuurd is.

Wat kun je verwachten?

  • 4+ keynotes van o.a. Heineken en Tony’s Chocolonely
  • 6+ gratis workshops om het beste uit je (web)winkel te halen
  • 15+ presentaties over retail en e-commerce
  • Meer dan 1.000 retailers op onze netwerkborrel
  • Een selectie van 16 partner stands
  • Op vele verzoek: De Lightspeed Support Desk

Daarbij is Lightspeed Connect een volledig verzorgde dag inclusief uitgebreide lunch.

De sprekers
Uit feedback en de enquête werd gevraagd om grote namen in de retail, start-ups en Lightspeed. Daarom hebben wij Heineken uitnodigt om over cross-border ondernemen te spreken. Zal de populaire Henk Jan Beltman van Tony’s Chocolonely de zaal laten genieten van zijn unieke chocola en ondernemersverhaal. En zal Lightspeed president JP Chauvet inzicht geven over het nieuwste product; Omnichannel. Tijdens deze dag zal er maar één hoofdzaal zijn en is er tussen de sprekers door genoeg tijd voor een hapje of drankje.

screen-shot-2016-09-21-at-17-01-05

Enkele sprekers van links naar rechts: JP Chauvet (Lightspeed),
Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely) en Carlos Marquez (Heineken).


Workshops

Om ook gericht en persoonlijke aandacht te kunnen geven aan iedere ondernemer geven we workshops. Deze zijn gratis en door de grote ruimte beschikbaar voor circa 100 man. Deze zullen over de dag verspreid gegeven worden. Op veler verzoek zijn er workshops in SEO (verbeter je vindbaarheid) en productfotografie. Maar natuurlijk komen er ook operationele onderwerpen aan bod met betrekking tot voorraadbeheer, verkoop en marketing. De workshops worden gegevens door partners en experts.

Partnerstands
Onze hoofdsponsor is DotCommerce, één van Lightspeed’s grootste partners in e-commerce maatwerk, zij zijn gespecialiseerd in webshops en apps. Daarnaast zullen er stands zijn op gebied van voorraadbeheer & fulfilment, verzending, achteraf betalen, verkoop op marktplaatsen, mobile en subscription commerce. Naast de stands van onze platinum en gold partners opent Lightspeed ook een balie waar je met al je vragen terecht kunt bij ons Support-team.

Locatie en tijd
Lightspeed Connect is in de Supernova-zaal van Jaarbeurs Utrecht. De dag start om 09.30 in de ochtend tot 20.00 uur in de avond. Een uitgebreide lunch, koffie van Moyee en de netwerkborrel met drankjes en hapjes is inbegrepen in de prijs.

Zien wij je 26 oktober in de Jaarbeurs Utrecht?
Wij kijken er naar uit!

Kijk voor meer informatie op: http://www.lightspeedconnect.eu
Volg Lightspeed Connect op Facebook en nodig je vrienden uit!

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates