Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

Lightspeed introduceert: Home

Lightspeed introduceert: Home

Home is het nieuwe overzicht van uw onderneming. Het volledig nieuwe dashboard geeft u niet alleen een snel inzicht in uw dagelijkse verkoop en voorraad, maar gebruikt deze informatie om u te helpen met uw dagelijkse bezigheden. En het beste hiervan? Het is gratis, en vanaf nu direct beschikbaar voor zowel bestaande als nieuwe Retail-accounts.

Werken met Home

Er gebeurt veel tijdens een drukke dag in een winkel. Veel van onze gebruikers gaven aan moeite te hebben met het behouden van overzicht. Voor ons was dit de motivatie om Home te ontwikkelen: een manier voor u om sneller en efficiënter uw onderneming te runnen.

Wat doet Home?

  • Biedt inzicht: het gebruikt de dagelijkse cijfers van uw onderneming om u op de hoogte te houden van uw KPI’s
  • Visualiseert verkoop: het geeft een visueel overzicht van uw transacties, en maakt een inschatting van het dagelijks functioneren van uw winkel
  • Task Cards: het vertelt u direct vanaf uw Home scherm wat vandaag uw meest belangrijke to-do’s zijn. Zo kunt u meteen aan de slag!
  • Activiteiten feed: het verzorgt een live feed van de transacties die op dat moment plaatsvinden in uw winkel

NB: Home is alleen toegankelijk voor diegenen die ook toegang hebben tot de andere management-rapporten. Het is dus niet voor iedereen zichtbaar.

Met behulp van task cards geeft Home een snel overzicht van uw meest belangrijke to-do’s. Diezelfde task cards dienen daarnaast als shortcut naar de betreffende taak. Speciale orders, werkorders, of verkooptransacties: alles is binnen handbereik. 

Een andere hulpmiddel waarmee Home u tijd bespaart is de activity feed. U hoeft niet langer door rapporten heen om te zien wat er op dat moment in uw winkel gebeurt. In plaats daarvan kunt u gedurende de dag door middel van de activity feed precies zien wat er aan transacties plaatsvindt.

Last but not least is er een omzet-grafiek aan het Home-scherm toegevoegd. Op deze manier bent u direct op de hoogte van het belangrijkste cijfer uit uw winkel, en kunt u met gemak de omzet van weken, maanden of zelfs winkels met elkaar vergelijken.  

Naast deze nieuwe functies, hebben we het design ook een upgrade gegeven. Retail heeft een nieuwe look: donker en met een primaire focus op data. De komende tijd kunt u meer Lightspeed features verwachten met dit nieuwe uiterlijk.

Lightspeed Home

De volgende stap

Onze ontwikkelaars zitten niet stil, en er zijn alweer nieuwe features voor Home onderweg. Home is ontwikkeld met behulp van jullie feedback, en het doel is om deze nieuwe stappen wederom zo goed mogelijk op jullie wensen aan te laten sluiten. Eventuele feedback kan via de Send Feedback-knop worden doorgegeven.

We hopen dat het met Home nog makkelijker wordt voor u om uw onderneming efficiënt te managen!

Meer details over Home?

Een overzicht van Home

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Bekijk meer onderwerpen