Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Company

Lightspeed gaat samenwerking met L1NDA aan

Lightspeed gaat samenwerking met L1NDA aan

Bij Lightspeed geloven wij erin het werk van horeca eigenaren eenvoudiger en efficiënter te maken. Wij kiezen zorgvuldig partners uit die vanuit dezelfde visie en passie werken. Wij zijn blij deze maand onze samenwerking met personeelsplanner L1NDA aan te mogen kondigen.

Inzicht in je personeelsdata met L1NDA

L1NDA helpt horeca ondernemers om het plannen en aansturen van personeel weer efficiënt en leuk te maken. Net als Lightspeed gelooft men bij L1NDA in het afstappen van ingewikkelde en verwarrende Excelsheets. Overzichtelijke dashboards en grip op data, dat maakt het runnen van een zaak makkelijker en leuker. Vooral in de horeca worden vaak parttimers en studenten met flexibele roosters ingezet. Het ruilen en verplaatsen van shifts is een dagelijkse uitdaging. L1NDA geeft inzicht in de (on)beschikbaarheid van medewerkers en zij kunnen zelf onderling diensten ruilen. Dit is niet alleen overzichtelijk, maar scheelt ook ontzettend veel tijd.

Connected horeca

In het Lightspeed kassasysteem kunnen medewerkers in- en uitklokken. De uren worden direct getoond en aangepast in L1NDA. Het is dus met één druk op de knop mogelijk een uitdraai van de gewerkte uren te maken en deze door te sturen naar de payroll afdeling. Voor horeca ondernemers en managers bespaart dit niet alleen tijd maar het voorkomt ook veel fouten.

L1NDA

Focus op onze kern

Wij willen jou het beste kassasysteem op de markt bieden en focussen daarom op onze kern. Door onze samenwerking met sterke partners als L1NDA weten wij zeker dat wij jou een totaalpakket van de hoogste kwaliteit kunnen aanbieden. Wij zullen onze samenwerking binnenkort uitbreiden met evenementen, hou daarom onze event pagina goed in de gaten! Wil je de tool van L1NDA ook op je Lightspeed kassa testen? Neem dan hier contact op.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates