Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Lightspeed Restaurant Product Update

Lightspeed Restaurant Product Update

Ons Restaurant team was de afgelopen maanden weer druk bezig nieuwe functionaliteiten in ons restaurant kassasysteem in te bouwen. Wij hebben de belangrijkste highlights hier voor u verzameld in onze product update.

Cadeaukaarten

Net op tijd voor de drukke feestdagen is onze giftcard oftewel cadeaukaart functie beschikbaar. Om gebruik van deze functie te maken activeer de volgende stappen. Stel giftcards in als payment type in de restaurant manager. Vervolgens kunt u deze betaalmethode op de iPad gebruiken. Zodra u betalen kiest ziet u cadeaukaart verschijnen tussen de betaalopties. Hier kunt u kiezen om de gast met een cadeaukaart te laten betalen, de cadeaukaart op te waarderen of te activeren of u kunt het saldo op een cadeaukaart checken.

Bekijk hier een korte video in het Engels over de nieuwe feature.

Een cadeaukaart voor een restaurantbezoek te geven is een fantastisch cadeau voor sinterklaas of kerst! Zorg dat uw gasten in de komende weken en maanden op de hoogte zijn van deze optie en creëer wat extra omzet tijdens de feestdagen.

 

Restaurant Manager Dashboard

U hebt het vast al opgemerkt, wij hebben de restaurant manager in een nieuw jasje gestoken. U kunt nu onder instellingen bepaalde doelen per dag of week instellen voor uw omzet, aantal tafels of aantal klanten. U kunt real-time de voortgang van elke vestiging zien, van alle vestigingen of van een bepaalde groep vestigingen. U kunt zien op hoeveel percent van uw dagdoel u zit en zo nodig nog bijsturen. Dit kunt u inzien per dag of per maand en ook vergelijken met andere dagen/maanden. Mocht uw horecagelegenheid op een bepaalde dag dicht zijn kunt u dit hier ook aangeven, dan wordt deze niet meegenomen.

restaurant dashboard

Einde shift

De shift einde functionaliteit is nu voor alle werknemers beschikbaar. Waar voorheen alleen de manager alle tafels in één keer kon sluiten kunnen werknemers nu aan het einde van hun werktijd ook makkelijk met een druk op de knop al hun tafels afsluiten, de bonnen printen en uitklokken voordat zij naar huis gaan. Zij kunnen per serveerster ook de openstaande rekeningen en tafels inzien in de interface.

end shift

Wij hopen dat de nieuwe features u helpen uw restaurant, bar of café nog efficiënter te kunnen runnen en u blij bent met de nieuwe opties en insights! Binnenkort op deze plek weer een nieuwe product update!

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen