Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Lightspeed steunt barmanagers tijdens het WK

Lightspeed steunt barmanagers tijdens het WK

Deze periode belooft erg druk te worden voor barmanagers. Hoe kunt u zorgen voor een efficiënte en snelle service, zelfs tijdens wedstrijden? Met Lightspeed Restaurant en de Self-Order Menu app bent u voorbereid op het WK en mist u nooit meer een goal. 

Hoe verhoogt een Self-Order Menu uw omzet tijdens het WK?

Ellenlange wachtrijen aan de bar behoren vanaf nu tot het verleden! Met het Self-Order Menu bestellen klanten aan tafel via een iPad, waarna de bestelling meteen naar de bar wordt gestuurd. Ideaal voor drukke periodes zoals tijdens het WK, wanneer uw personeel vaak onder druk staat. Met het Self-Order Menu scoort u punten op efficiënte service!

1. Een aanlokkelijk digitaal menu

Met een digitaal menu op de iPad heeft u de kans om uw klanten te verleiden met appetijtelijke foto’s van uw drankjes, gerechten en hapjes. Tegenwoordig gaan uw klanten als reflex op Instagram kijken om een beter idee te krijgen van wat ze van het menu willen kiezen. Maar door foto’s aan uw digitale menu toe te voegen, hoeven klanten zich niet meer te richten tot social media om een keuze te maken. Een bijkomend voordeel van een digitaal menu is de mogelijkheid om het als upselling tool te gebruiken, bijvoorbeeld door de speciale gerechten van de dag op de voorpagina te zetten.

2. Een efficiëntere service

Met het Self-Order Menu richten uw medewerkers zich op hun sterkste kwaliteiten. De bestelling wordt rechtstreeks vanop de iPad aan tafel gemaakt, wat betekent dat uw barman tijd heeft om heerlijke drankjes te maken zonder dat er iemand op zijn vingers staat te kijken. Uw chef-kok heeft meer tijd om de gerechten te finetunen. Uw manager zorgt ervoor dat de klanten tevreden zijn door een overzicht te houden op de bestellingen en persoonlijke service te leveren waar nodig. Ook kunnen gasten bestellen wanneer ze willen zonder te hoeven wachten. Er worden ook minder fouten gemaakt doordat de klanten zelf hun bestelling invoeren. Ontdek het Self-Order Menu.

Lightspeed steunt barmanagers tijdens het WK

3. Een toename van uw verkopen

Gezien het gemak en de snelheid van het bestellen, zullen uw klanten geneigd zijn om meer drankjes en hapjes te bestellen. Er zijn ook veel meer upsell mogelijkheden, zoals aangepaste drankjes bij bepaalde gerechten of bijvoorbeeld menu specials die worden aangeraden. Hiermee verhoogt u moeiteloos het bedrag van uw gemiddelde ticket.

4. Lagere personeelskosten

Met het Self-Order Menu beperkt u één van de grootste kosten: de personeelskosten. Er is minder vloerpersoneel nodig doordat de iPads een deel van het werk overnemen. Omdat u minder mankracht hoeft in te zetten op de vloer kan u personeelskosten drukken. Het keuken- en barpersoneel zal het wellicht drukker hebben, maar met extra training en optimalisatie van de werkwijze kan u hen voorbereiden op drukke periodes.

 

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Technologie