Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Company

Lightspeed start samenwerking voor Aziatische horecamarkt met HorecaCloud

Lightspeed start samenwerking voor Aziatische horecamarkt met HorecaCloud

Lightspeed is een samenwerking aangegaan met HorecaCloud, een initiatief van de Algemene Chinese Ondernemersgroep (ACO) Groep. ACO Groep is een onafhankelijke inkooporganisatie binnen de (Aziatische) horeca branche. De organisatie werkt samen met verschillende leveranciers om inkoopprocessen voor zowel horecaondernemers als partners te optimaliseren. Door collectief in te kopen, kan ACO Groep hoge kortingen bieden aan haar klanten. Zo hoeven klanten niet meer om te kijken naar jaarlijkse prijsonderhandelingen. Lightspeed heet haar nieuwe (Aziatische) distributeur van harte welkom.

 

Leve de samenwerking

Op woensdag 15 februari organiseerde ACO Groep met HorecaCloud een receptie voor haar partners, haar huidige leden en haar potentiële leden. Ook Lightspeed was natuurlijk van de partij. Niet alleen werd dit evenement gehouden ter ere van het Chinees nieuwjaar, ook legde deze viering het eenjarige jubileum van ACO Groep vast.

horecacloud event

Tijdens de bijeenkomst presenteerde ACO Groep de highlights van de samenwerking met haar partners. Naast Lightspeed werden ook exclusieve partners onder de aandacht gebracht, zoals bierbedrijf AB InBev, frisdrankmerk Coca Cola, horeca groothandel Dasselaar en het nieuwe initiatief; HorecaCloud.

 

In de wolken met HorecaCloud

We zijn trots op de lancering van HorecaCloud, waar Lightspeed nauw bij betrokken was. HorecaCloud is een combinatie van intelligente software oplossingen voor hoofdzakelijk Aziatische horecaondernemers – en daarin is Lightspeed het leidende systeem. Hiermee kunnen eigenaren geld besparen en hun horecazaak efficiënter runnen. De digitale wereld verandert namelijk in een rap tempo, wat grote invloed heeft op consumenten. Om continu de beste gastervaring te bieden, is het essentieel dat horecaondernemingen deze digitalisatie op de voet volgen. Helaas is dit niet altijd even makkelijk en zien ondernemers de bomen door het bos niet meer. HorecaCloud maakt het ondernemers gemakkelijk door alle ontwikkelingen in één service te bieden. Met de all-in-one aanpak hebben ondernemers vanaf nu één aanspreekpunt voor alle aspecten in hun horecazaak: het kassasysteem, websites, personeelsmanagement, online reserveringen en, heel belangrijk voor de gasten, wifi hotspots!

HorecaCloud heeft daardoor een zeer nauwe samenwerking met Lightspeed’s Restaurant kassasysteem. Alle relevante data binnen de horecazaak wordt vastgelegd in de ‘Connected Cloud’ en dit kan gekoppeld worden aan de overige systemen. Zo hebben horecaondernemers altijd toegang tot de informatie die zij nodig hebben om hun gasten een consistente, kwalitatieve ervaring te bieden.

informative flyers about horecacloud and lightspeed restaurant

En de winnaar is …

Tijdens het event konden aanwezige horecaondernemers meedoen aan een promo-actie. Iedereen die zich in heeft geschreven bij onze Lightspeed stand voor een uitgebreide demo, maakte kans op een iPad Mini 4. Uit alle inschrijvingen hebben we een winnaar geloot.

En de winnaar is… S. Lin van Restaurant Wok of King!

We wensen je veel plezier met je nieuwe iPad Mini 4!

 

Kersverse klant

Inmiddels is HorecaCloud goed op weg met het op de kaart zetten van nieuwe ondernemers.

Een van deze ondernemers is Mõkbar in Hilversum. Een Koreaanse bistro met een moderne twist. Het restaurant is nu drie weken geopend en draait volledig op het Lightspeed Restaurant kassasysteem.

Mõkbar biedt hun gasten menu’s aan, maar ook à la carte gerechten. Daarnaast bieden ze ook nog de mogelijkheid aan gerechten af te halen. Dit alles is perfect verwerkt in het zelf-in-te-stellen vloerplan in de app. Zo kan het restaurant gasten snel en efficient bedienen en in no-time rapporten opvragen.

Noot van Auteur:

Als Hilversummer en foodie heb ik zelf een avond ervaren bij Mõkbar en het was het lekkerste diner dat ik in tijden heb mogen ervaren. De nieuwe moderne vorm van uitserveren beviel heel goed. Niet volgens Koreaanse traditie maar door het nieuwe proefmenu hebben we geen moment zonder eten op tafel gehad. Ik zeg vijf sterren op Facebook!

 

mokbar korean bistroOok benieuwd naar Mõkbar Korean Bistro? Kijk dan op mokbar.nl.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates