Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

Lightspeed x SHAW Pop-Up Opening

Lightspeed x SHAW Pop-Up Opening

Jill Shaw, singer-songwriter en modeontwerpster, opent vandaag officieel haar SHAW Pop-Up in Antwerpen. De Lightspeed x SHAW Pop-Up is een samenwerking tussen Jill Shaw en Lightspeed, en zal lopen tot en met 30 oktober. Lightspeed geeft eCommerce ondernemers de tools om de stap te zetten van online naar offline, zo ook bij deze exclusieve samenwerking met Jill Shaw. De 23-jarige ontwerpster lanceerde haar SHAW.clothing brand een jaar geleden online, en nu krijgt ze de kans om haar collectie ook in real-life te presenteren. De ultieme omnichannel ervaring!

Lightspeed x SHAW Pop-Up Opening © Leyla Hesna

Fotos © Leyla Hesna

De samenwerking met Lightspeed is voor mij een ongelofelijk coole opportuniteit om mensen mijn merk te kunnen laten beleven in real life. Dankzij Lightspeed kunnen mijn klanten nu mijn collectie aanraken en proberen. Een online shop laat het deels nog over aan onze fantasie, maar in mijn eigen pop-up kan ik de complete lifestyle achter SHAW in het echt uitwerken.

Lightspeed x SHAW Pop-Up: De Opening

Op 4 oktober vond de pre-opening van de Pop-Up plaats, met pers, friends & family. Het moment voor Jill om eindelijk haar collectie voor te stellen, helemaal zoals ze het zich had ingebeeld. Jill omschrijft haar collectie als “Sweet but with an edge”. Met tropische palmbomen, een roze loper en rekken vol Jill’s kleurrijke designs was het plaatje helemaal compleet. Onder het genot van beats by Ouni, heerlijke hapjes van Insieme en G&T’s van Fevertree konden de genodigden Jill’s collectie en brand vision voor het eerst in real life ontdekken.

Het was een zeer geslaagde opening, iedereen was super positief over de Pop-Up! Het is een moment om eindelijk mijn SHAW.clothing webshop in levenden lijve aan mensen voor te stellen. En daarbij hoort natuurlijk wijze muziek, good food, drinks en good vibes.

 

Iedereen was aangenaam verrast en onder de indruk van het concept. Mijn brand visie komt er heel mooi uit. Met een pop-up zit je toch vaak met bepaalde beperkingen qua locatie en decoratie, maar desondanks is het toch gelukt om mijn visie van SHAW helemaal neer te zetten zoals ik het voor ogen had.

Kom ook naar de SHAW Pop-Up

De tijdelijke winkel opent vandaag officieel haar deuren voor het publiek, vlak voor Antwerp Fashion Weekend op 6 en 7 oktober. De nieuwe collectie zal ook getoond worden tijdens de Modeshows op de Meir op 6 oktober om 13 en 17 uur, en op 7 oktober om 15 en 17 uur. Liefhebbers van loungewear, intimates, fijne juwelen en zijden kimono’s kunnen tot en met 30 oktober naar hartenlust de SHAW-collectie bewonderen, passen én shoppen op de Lombardenvest 22. 

Op de hoogte blijven van de laatste updates over SHAW? Volg dan het Facebook event.

Meer weten over Lightspeed Pop-Up?

Ontdek de Pop-Ups

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen