Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Waarom u de 'Masterclass Grow Your Business' niet mag missen

Waarom u de 'Masterclass Grow Your Business' niet mag missen

Op 16 september is het weer zover. De Lightspeed Masterclass is na een zomerstop weer terug van weggeweest en komt deze keer naar Brugge! Tijdens de Grow Your Business Masterclass leert u alles over het optimaliseren van uw horecazaak: van service tot personeel. We hebben vier topsprekers klaar staan die relevante tips en bruikbaar advies met u zullen delen. Ontdek drie redenen waarom u de Grow Your Business Masterclass niet mag missen!

1. Relevante inzichten van topexperts

Net zoals bij de vorige edities van Masterclass, hebben we weer vier inspirerende sprekers in de line-up. Ran Van Ongevalle begon zijn carrière bij de gerenommeerde cocktailbar ‘The Pharmacy’, won vervolgens de prestigieuze Bacardi Legacy Global Cocktail Competition en opende deze zomer Bar Palo Cortado in Brugge. Tijdens de masterclass zal Ran zijn ervaringen gebruiken om meer te vertellen over wat een goede guest experience inhoudt.

Steven Rosseel (SD Worx) en Nick Geys (Onlinewerkrooster) vertellen op 16 september welke KPIs nuttig en relevant zijn om te analyseren in een tijd waarin er een enorme hoeveelheid data beschikbaar is. 

Een horecazaak zit op een schat van informatie, maar deze data herkennen en omzetten naar concrete actie is niet altijd even eenvoudig – Steven Rosseel 

Servaas Strobbe, Sales Engineer bij Lightspeed, gaat het hebben over het belang van data vergaren om uw restaurant slimmer en efficiënter te maken in een competitieve en steeds evoluerende markt.

Horeca Masterclass | Van Omzet Naar Data: De Tips

2. Persoonlijk advies

Vergeleken met beurzen en conferenties, zijn Masterclasses een stuk intiemer en persoonlijker, en dus het perfecte moment om één-op-één advies te vragen aan de aanwezige Lightspeed Restaurant experts. Denkt u erover na om op Lightspeed over te stappen, maar twijfelt u over de functionaliteiten? Of bent u al klant en heeft u een vraag over een bepaalde rapportering of andere functie? Of bent u benieuwd naar welke integraties u kunnen helpen uw zaak beter te runnen? Na de spreker sessies krijgt u ruim te tijd om dit met één van onze experts te bespreken.

3. Netwerk Opportuniteiten

De Masterclass wordt afgesloten met een walking dinner en network drink (inbegrepen in de ticketprijs). Als horecaondernemer heeft u weinig tijd om andere ondernemers te ontmoeten, dus zie dit als het ultieme moment om met collega’s te sparren! 

Aan het einde van de Masterclass heeft u kersverse inzichten voor een nieuwe strategie om uw horecazaak te optimaliseren en heeft u uw netwerk uitgebreid met nieuwe connecties. Wilt u erbij zijn op 16 september? Registreer hier en bevestig uw plek, er zijn nog maar een beperkt aantal tickets beschikbaar. Al geregistreerd? Volg alle updates via het Facebook event!

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen