Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Mayana, 4 kerstmarkten met Lightspeed Restaurant

Mayana, 4 kerstmarkten met Lightspeed Restaurant

Chocoladebar Mayana is een Gentse schatkamer voor chocolade liefhebbers! Oprichter Vincent Verschooris heeft een echte passie voor chocolade, wat hij graag met anderen deelt. Daarbij pleit hij voor waarden zoals rechtvaardigheid en respect voor kleine lokale ondernemers. Vincent koos daarom voor de witte kassa van Lightspeed, omdat ook Lightspeed KMO-ondernemers belangrijk vindt en steunt.

Dit jaar staat Mayana op vier kerstmarkten in België. Dé perfecte gelegenheid om hun geliefde warme chocolademelk te laten proeven! Zie hier de video.

Mayana: een chocolade concept

Het concept van Mayana chocolademelk komt rechtstreeks van de Maya’s. Met Mayana ga je weer terug naar de basis van de chocolade cultuur in zijn originele vorm: een drankje die de Maya’s ook dronken. Bij Mayana kan je genieten van de lekkerste en eerlijkste biologische warme chocolademelk.

“De uniekheid van ons concept zit hem in het feit dat we eigenlijk alleen maar met biologische chocolade werken”, aldus Vincent.

Mayana

Chocolade met ethische waarden

“Pure chocolate by pure people” – dat is de slogan van Mayana. Vincent laat zijn chocolade direct uit de Dominicaanse Republiek komen per zeilboot om een minimale impact op het milieu achter te laten. Dit zorgt ervoor dat het het meest bio label is dat er maar zijn kan. “Met Mayana proberen we dichterbij de ecolonomie te staan dan economie en dichter bij ethiek dan bij commerce”.

Mayana

Lightspeed, een mobiel kassasysteem

Tijdens de feestdagen is het altijd druk, zeker op kerstmarkten. Om een snelle en efficiënte service te bieden, koos Mayana voor het Lightspeed kassasysteem op de markten in Gent, Aalst en Oostende.

Vincent had een systeem nodig dat veel productvarianten en keuzes kon weergeven. Daarnaast had hij een systeem nodig met een gebruiksvriendelijke interface voor zijn werknemers. In minder dan een uur was zijn personeel gereed om Lightspeed te gebruiken!

“De leercurve van het kassasysteem van Lightspeed wijst zichzelf eigenlijk een beetje uit. Het is een soort plug-and-play. Mijn ervaring bij Lightspeed is dat dat heel vloeiend loopt.”

Ontdek het mobiele kassasysteem dat u vergezelt op ieder evenement, kerstmarkt of festival

Ontdek het Lightspeed kassasysteem

Mayana

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates