Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

218% meer omzet door AdWords Robot | Infographic

218% meer omzet door AdWords Robot | Infographic

Lightspeed webshop Boozyshop deed al aan betaalde Google AdWords campagnes, maar had het gevoel dat deze nog niet optimaal benut werden. Met een assortiment dat bestaat uit veel verschillende merken en producten vereist het optimaliseren van de Google Adwords campagnes enige expertise en een hoop tijd. Boozyshop nam de app en expertise van AdWords Robot in de arm, en de resultaten zijn fantastisch. Voor ons een reden om deze case eens uit te lichten.

Boozyshop is een beauty & make-up webshop opgericht in 2008. Tot vandaag de dag onderscheiden zij zich in het aanbieden van merken en items in het beauty segment in Nederland en België, die hier niet of moeilijk verkrijgbaar zijn.

 


AdWords niet optimaal benut

Boozyshop verwerkt duizenden orders per maand. Haar bezoekers komen via vele kanalen binnen, waaronder Marktplaats, Facebook, E-mail, organisch verkeer en AdWords. Met een uitgebreid assortiment, waar ook nog eens regelmatig nieuwe producten bijkomen, had Koen (eigenaar Boozyshop) het gevoel dat zijn Google AdWords campagnes niet optimaal benut werden. De optimalisatie van de Google AdWords en Google Shopping koste immers een hoop tijd en vereiste enige expertise.

 


Adverteren op volledig assortiment

De app AdWords Robot is ontwikkeld door technisch marketing bureau AdWords Robot en neemt voor u het gehele AdWords traject uit handen. Koen van Boozyshop: “Via de AdWords Robot app werd het mogelijk voor ons om te adverteren op het volledige assortiment. Dit hield in adverteren op alle merken, producten en categorieën. De app houdt alles automatisch up-to-date. Bijvoorbeeld wanneer er producten bijkomen of verdwijnen uit ons assortiment, of als prijzen veranderen. Zowel de Google AdWords als Google Shopping advertenties worden automatisch bijgewerkt.”

 


Dedicated consultant

AdWords Robot biedt elke klant een dedicated consultant. Koen: “Onze consultant Dennis houdt alles in de gaten. Van het optimaliseren van biedingen tot het strategisch doorvoeren van wijzigingen. Het contact is super en Dennis is erg klantgericht, werkt naar de behoefte van de klant en heeft rendement als uitgangspunt. AdWords Robot voelt als een onderdeel van je bedrijf.”

 


Resultaten

De resultaten mogen er zijn. 2 maanden nadat Boozyshop de AdWords Robot app installeerde, steeg de omzet met maar liefst 218%. Daarnaast haalde het 189% meer conversies uit Google Adwords. Tot slot daalde de kosten per conversie met 35%. Een prachtig resultaat.

 


Infographic

Infographic Adwords Robot3-01

 


AdWords Robot

AdWords Robot kan uw bedrijf een boost geven, zoals te lezen in dit blogpost. De beste resultaten zijn te behalen wanneer uw webshop 300 producten telt of meer. Benieuwd hoe uw Google Adwords advertenties presteren?

Vraag nu een gratis Adwords Audit aan.

adwordsrobot175x175x2

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Sales & Marketing