Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

New App Store Arrivals - het beste van de eerste helft van 2017

New App Store Arrivals - het beste van de eerste helft van 2017

De Lightspeed App Store bevat meer dan 250 apps, speciaal voor uw eCom product. Deze apps komen natuurlijk niet uit de lucht vallen. Elke maand probeert het Strategic Alliances team in Amsterdam zoveel mogelijk nieuwe apps, integraties en thema’s te lanceren voor uw webshop. Maar welke verse apps moet u hebben? Hieronder een overzicht van de beste apps en integraties voor uw webshop product van de eerste helft van 2017!

Januari
Homepage Slideshow Manager

€19,95 / maand

We beginnen het jaar goed met een strakke app van AdVision eCommerce. Met deze tool toont u eenvoudig slideshows op uw webwinkel. De multi language support en de flexibele template opties maakt deze app een gebruiksvriendelijk en fijn begin van het nieuwe jaar.

Februari
Optiply

Variable Prijs

Deze tool zorgt ervoor dat u meer gaat verkopen met minder voorraad, een gouden combinatie voor iedere webshop. Optiply is een forecasting en inkoop software programma speciaal ontworpen voor webshops en groothandels. De app verzamelt alle verkoopdata vanuit uw shop en geeft u een ideale inkoopagenda zodat u meteen aan de slag kan met inkopen.

Maart
Hide Variants

€2,95 / maand

We sluiten het eerste kwartaal sterk af met een mooie tool van DotCommerce. De naam van deze tool behoeft weinig uitleg. Met Hide Variants zorgt u ervoor dat producten die niet meer beschikbaar zijn worden verborgen of worden gemarkeerd op uw site. Hierdoor zullen klanten niet producten proberen aan te schaffen die niet beschikbaar zijn en zo voorkomt u teleurstelling bij uw klanten.

April
Fulfilment Solutions

€9,95 / maand

Deze nieuwkomer zorgt ervoor dat u het tweede kwartaal stressvrij in gaat. Logistiek kan lastig zijn, vooral als u net begint met uw webshop. Fulfilment Solutions neemt uw complete logistieke backoffice uit handen. Opslag, voorraadbeheer, orderpicking, customer service, retouren en transport. Voor een klein bedrag per maand is dit allemaal voor u geregeld.

Mei
Sales Pop

Gratis

De maand mei is de maand van de gratis applicatie.

De app Sales Pop helpt u uw sales te boosten door nieuwe shoppers tevreden klanten te tonen. Op deze manier zijn klanten sneller geneigd om een aankoop te doen. U kan uw pop ups volledig zelf vormgeven zodat het precies naar jouw wensen zal verschijnen.

Juni
Marktplaats Admarkt

€19,00 / maand

Het eerste half jaar van de nieuwe apps werd sterk afgesloten door de ontwikkelaars van Koongo. Hun tool Marktplaats Admarkt zorgt ervoor dat u uw producten gemakkelijk en snel kan verkopen op Marktplaats terwijl u aan meer naamsbekendheid werkt. Door de automatische synchronisatie van uw producten op basis van bijvoorbeeld categorie wordt alles overzichtelijk verwerkt.

We sluiten hierbij een vruchtbaar eerste half jaar af en kijken met goede moed uit naar de mooie nieuwe apps die op de planning staan voor het komende half jaar. Waar wacht u nog op?

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates