Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Nieuw in Lightspeed Restaurant!

Nieuw in Lightspeed Restaurant!

Bij Lightspeed zijn we constant bezig met het updaten van features waarmee je je restaurant nóg gemakkelijker kunt runnen. Lees wat we recent hebben toegevoegd aan ons Restaurant POS-systeem, dat zich steeds blijft vernieuwen!

Manage je tafels gemakkelijker met Transfer Item (verplaats item):
Je kunt nu een item van de ene rekening of tafel verplaatsen naar een andere. Als een gast een gerecht of drankje voor een andere tafel wil kopen, dan kan je bedienend personeel dat item dus naar diens rekening overhevelen.
Lees meer over deze feature.

Probeer Lightspeed gratis!

Start een 14 dagen demo

Bedienend personeel sluit moeiteloos af met Table Ownership (tafel overdragen):
Werknemers die klaar zijn met hun dienst, kunnen hun tafels nu overdragen aan een van hun collega’s. Zo wordt de service aan je gasten nooit meer onderbroken omdat een tafel eerst moet afrekenen wegens een personeelswissel.
Lees meer over deze feature.

Moeiteloos eerder betalen met Single Seat Check-out (individuele betalingen):
Als er een groep mensen aan tafel zit en een van hen wil eerder betalen, dan kun je diens rekening afhandelen en zijn zitplaats vrijgeven. Zodat een andere gast zijn plaats kan innemen. Zo blijf je je gasten moeiteloos de beste service bieden.
Lees meer over deze feature.

Verhoogde efficiëntie met Elevated Permissions (tijdelijke toestemming):
Als werknemers beperkt toegang hebben tot bepaalde features zoals annuleringen en kortingen, dan hoef je geen tijd meer te verspillen. Werknemers hoeven niet langer eerst uit moeten loggen voordat jij als manager inlogt om de functies te gebruiken waartoe zij geen toegang hebben. Met Elevated Permissions kan de manager namelijk een pincode invoeren zodat werknemers alsnog de gewenste actie kunnen uitvoeren. Zo houd jij de controle, maar werk je toch een stuk efficiënter.
Lees meer over deze feature.

Snelle afsluiting met End of Day (dagafsluiting):
Wanneer je afsluit aan het eind van de dag, kun je gebruik maken van de dagafsluiting-functie om te verzekeren dat al je werknemers hun tafels hebben afgesloten en dat iedereen is uitgeklokt. Dus in plaats navraag te moeten doen bij je personeel, kun je nu je dag met een paar simpele tikken op het scherm afsluiten. En ben je dus sneller thuis.
Lees meer over deze feature.

Ontdek meer over elke Lightspeed Restaurant functie!

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Nieuws & Updates

Bekijk meer onderwerpen