Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Nu snel inschrijven voor de E-commerce50

Nu snel inschrijven voor de E-commerce50

Ook dit jaar is het eindelijk weer zo ver: Voor de tweede keer is E-commerce50 op zoek naar de snelst groeiende eCommerce bedrijven van Nederland. Wie waren afgelopen jaar de 50 snelst groeiende eCommerce ondernemingen in Nederland? Vanaf vandaag kunt u zich inschrijven. De award wordt tijdens een gala avond door thuiswinkel uitgereikt.

Het initiatief

De E-commerce50 is een initiatief van Lightspeed samen met de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards en Thuiswinkel.org. Met deze award kregen de online winkels ook eindelijk een podium in het Nederlandse ondernemerslandschap. Om een plek te bemachtigen in de E-commerce50 moet je minstens 3 jaar bestaan en minimaal 500.000 euro omzet per jaar draaien. Het EY voert onafhankelijk onderzoek uit en de top 50 zullen op 9 maart bekend worden gemaakt. De top 3 en de winnaar zullen op 24 maart bekend worden gemaakt tijdens het gala van de Shopping Awards.

Nu inschrijven

Alle Nederlandse bedrijven die online producten of diensten verkopen kunnen zich inschrijven. Daarbij maakt het niet uit of het een B2B of B2C bedrijf is of welk product verkocht wordt. De deelnemers worden op hun omzetstijging beoordeeld. De inschrijving is geopend en je kunt nog tot 27 januari inschrijven. De voorwaarden en alle inschrijfcriteria kun je vinden op deze pagina.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates