Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Company

Onze partners op de Webwinkel Vakdagen 2017

Onze partners op de Webwinkel Vakdagen 2017

Dit jaar wordt op woensdag 18 en donderdag 19 januari de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht gehouden. En ook dit jaar zijn wij weer trotse hoofdsponsor van het event. Net als voorgaande jaren kan je ons vinden op het Lightspeed Omnichannel Square. Met partners Bereik, JMango360, Exact, Webwinkelfacturen.nl en Worldline onder ons gezelschap, zijn we allen beschikbaar om vragen te beantwoorden omtrent jouw online én offline shop. Benieuwd waarmee onze partners je kunnen helpen? Je leest het hier in deze blogpost!

Dé hoofdsponsor van de Webwinkel Vakdagen 2017

Evenals vorig jaar zijn wij weer de trotse hoofdsponsor van de Webwinkel Vakdagen. Tijdens ons eigen event Lightspeed Connect deelden we de visie van Lightspeed en de toekomst van omnichannel. Met de Webwinkel Vakdagen 2017 presenteren we de bijbehorende producten van Lightspeed én ontdek je hoe onze partners daar naadloos bij aansluiten.

Je (online) winkel moet ondersteund worden met software die het beste bij jou past. Op elk gebied wil je dat je geholpen wordt door een specialist om zo de best beschikbare ondersteuning te krijgen. Ons partner netwerk biedt je de mogelijkheid om specialisten in te schakelen op basis van jouw specifieke wensen.

Bereik.io

exact-logo-new

De ervaring van de klant in je winkel en webshop moet vlekkeloos zijn, dit geldt ook voor telefonisch contact. Bereik.io biedt je de mogelijkheid om een telefooncentrale, met een vast nummer, naar je mobiel te halen. Functies zoals uitbellen op een vast nummer, welkomst-berichten en beschikking tot meerdere nummers zorgen voor een professionele uitstraling terwijl jij je klanten onderweg te woord staat. Kortom, voor vragen rondom klantencontact is Bereik.io dé aangewezen partner op onze stand.

JMango360

exact-logo-new

Omni-channel is in essentie jezelf beschikbaar stellen via meerdere kanalen. Dat kan via een fysieke winkel, website, telefonisch contact maar ook via een mobiele App. Met een gemiddelde conversie ratio dat 2,5 keer zo hoog ligt als dat van een mobiele website, is verkopen via een mobiele App een slimme keuze om als kanaal toe te voegen. M-commerce is booming, en met de hulp van JMango360 kan jij het voortouw nemen. JMango staat je graag te woord op onze stand.

Exact

exact-logo-new

Met 300,000 klanten wereldwijd en een focus op ondernemers en accountants, is Exact Online dé specialist omtrent boekhouding en administratieve processen. Exact heeft meerdere plug-ins beschikbaar die jouw boekhouding software direct koppelt met je Lightspeed eCom of Lightspeed Retail product. Hiermee houd je real-time overzicht op relatiebeheer en financiën. Ontdek hoe boekhouding en CRM-software jou kan helpen met de groei van jouw (web) winkel. Bezoek onze stand.

Webwinkelfacturen.nl

exact-logo-new

Als boekhoudspecialist kent Webwinkelfacturen.nl biedt inmiddels meer dan 20 verschillende boekhoud-koppelingen voor Lightspeed eCom en Lightspeed Retail. Voorbeelden zijn Reeleezee, Exact, Twinfield, Yuki en e-Boekhouden. Handig, want hierdoor hoef je bestellingen niet meer over te tikken. Met webwinkelfacturen.nl zorg je voor foutloze data invoer en bespaar je enorm veel tijd. Vragen over de juiste boekhoud-koppeling? Ontdek de mogelijkheden tijdens het event.

Worldline

exact-logo-new

Gebruik je Lightspeed Retail en wil je debit- & creditcard betalingen ontvangen? Kom dan langs op de stand en praat met Worldline. Worldline levert betaalterminals en accessoires die voldoen aan de uiteenlopende wensen van fysieke en mobiele winkels. Maar ook van bemande en onbemande tankstations, financiële instellingen en andere type gebruikers.

Conclusie

Met deze blogpost proberen we je een idee te geven wat je kan verwachten op onze stand. Met de Webwinkel Vakdagen voor de deur is er een hoop informatie te winnen om je winkel tot een groot succes te brengen. Er zijn veel stands aanwezig waardoor je door de bomen het bos niet meer kan zien. Een goede voorbereiding is het halve werk. Haal je het maximale uit de Webwinkel Vakdagen. Wij zijn er klaar voor, jij ook?

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates