Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Presentaties SEOshop Connect Conference 2015

Afgelopen woensdag vond de eerste editie van SEOshop Connect Conference plaats. Ruim 600 bezoekers werden op deze dag geïnspireerd en geïnformeerd over de laatste e-commerce ontwikkelen en online marketing trends. Een aantal presentaties van het break-out programma zijn inmiddels beschikbaar en kunt u hieronder nog eens rustig bekijken.

Exact Online – Innovatie door slimme integratie

Inhoud: Geen maatwerk maar een standaard platform met business apps. Een platform dat moeiteloos integreert met uw webshop, telefoon centrale, etc. En dat levert winst op. Niet alleen in geld, maar ook in tijd, efficiency en professionaliteit. In deze presentatie ontdekt u wat een softwareleverancier met een solide ecosysteem voor u kan betekenen.

Copernica – Persoonlijk advies en service via e-mail

Inhoud: In een fysieke winkel is het mogelijk om de persoonlijke service te bieden waar de klant op dat moment op wacht. Maar hoe gaat dat online? Aan de hand van voorbeelden licht Ralph toe hoe u met het kanaal e-mailmarketing persoonlijk advies biedt zonder dat het u veel tijd kost.

Daisycon – Van start tot succes met affiliate marketing

Inhoud: Een affiliate programma opent deuren voor een resultaatgerichte samenwerking met duizenden websites, blogs, vergelijkingssites, mailbestanden en andere type publishers. In deze hands-on presentatie krijgt u praktische tips over het starten en optimaliseren van affiliate marketing en de rol ervan binnen de customer journey.

Exact Online – Hoe blijf ik uit handen van de fiscus

Inhoud: Verwacht hier geen tips hoe u moet frauderen! Integendeel, ook startende ondernemers zijn gebaat bij het in één keer goed automatiseren en administreren van een webshop. Door u vooraf goed in de mogelijkheden te verdiepen, voorkom je (financiële) tegenvallers achteraf. We nemen u mee in de wondere wereld van de (fiscale) spelregels.

Adcurve – Hoe maak ik mijn online advertenties winstgevend?

Inhoud: Adverteert u online met uw producten maar twijfelt u over de winstgevendheid van uw advertenties? Welke online advertenties dragen bij aan de winst en op welke advertenties maakt u juist verlies? Wat moet ik doen om een beter rendement uit mijn advertentiekanalen te halen? Welke productcategorieën doen het beter dan anderen? Adcurve geeft inzicht in de winstgevendheid van uw productadvertenties en – categorieën. Deze breakt-out sessie legt uit aan welke knoppen u kunt draaien om een gezonde groei en winst te realiseren.

Copernica – Tien e-mailmarketingtrends voor meer conversie

Inhoud: Wat zijn de e-mailmarketingtrends anno nu? Ralph van Copernica licht ze in sneltreinvaart toe en geeft praktische tips voor meer conversie. Hij laat daarbij thema’s als marketing automation, omni-channelmarketing en programmatic marketing niet ongemoeid.

OOSEO – Advanced SEO

Inhoud: Ontdek dat sites met topposities de trends op gebied van SEO en “belangrijke” basis SEO regels helemaal niet toepassen. U hoort precies waarom SEO voor de ene site wel en voor de andere site niet werkt en u krijgt natuurlijk antwoord op de vraag hoe SEO effectief toe te passen op uw webshop!

Webpower – Get behind your data

Inhoud: De workshop geeft achtergrond over hoe mensen denken, wat ze drijft en motiveert, en hoe u daar gebruik van kunt maken om uw conversie te verhogen.

WiQhit – Meer (loyale) klanten met website personalisatie

Inhoud: Online marketeers hebben zich lang gefocust op de gemiddelde bezoeker. Maar die bestaat helemaal niet! Webshops onderscheiden zich door in te spelen op het onderscheid in mensen. Net als in de fysieke winkel. Tijdens deze presentatie wordt met voorbeelden laten zien dat website personalisatie niet ingewikkeld hoeft te zijn, en snel resultaat kan hebben.

VIVIAO – Hoe zet je je webshop om in een winstmachine met minder budget?

Inhoud: De online marketing mogelijkheden zijn eindeloos. Maar waar begint u en wat is nou rendabel voor u als ondernermer? Leer in deze sessie rendabele online marketing tactieken die direct leiden tot meer omzet. Ontdek hoe u meer verkeer genereert en uw conversie verhoogt met een minimaal budget.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates