Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Company

Ons Restaurant team heeft iets voortreffelijks bereid

Ons Restaurant team heeft iets voortreffelijks bereid

Efficiëntie is een succesfactor van elk restaurant. Uw gasten verwachten snelle service en het personeel moet winst halen uit zoveel mogelijk tafels.

Wij hebben enkele updates doorgevoerd bij Lightspeed Restaurant die uw shifts efficiënter maken. We hebben geluisterd naar onze klanten, het gedrag van onze gebruikers op ons platform geanalyseerd en deze ingrediënten gebruikt om een product te ontwikkelen dat u nog beter helpt bij uw dagelijkse taken. Een grote shout out naar al onze klanten die hun feedback met ons hebben gedeeld!

Van een versimpelde workflow tot een gecentraliseerde navigatie waarin u minder hoeft te tikken. Hier zijn alle updates die we voor u hebben klaargemaakt.

Gecentraliseerde navigatie

We hebben onderaan het scherm een nieuw navigatiepaneel toegevoegd voor de essentials:

  • Plattegrond
  • Profiel
  • Klanten
  • Bestel overzicht

Wilt u tijdens uw drukke shift meer dan 1 keer moeten tikken voordat u vindt wat u zoekt?

Natuurlijk niet!

Makkelijker afsluiten

Onze klanten vroegen om een meer intuïtieve manier om bestellingen te bekijken en rapporten in te zien voordat ze uitklokken. Die is er nu!

Aan het einde van een lange shift zal dit u helpen om sneller af te sluiten.

Intuïtief besteloverzicht

Verkrijg een compleet overzicht van alle bestellingen op één plek en pas uw lijst aan met de zoekfunctie of filteropties.

U kunt zoeken op de naam van een klant, het ID-nummer van een rekening of een tafelnummer. Filter op rekening type, rekening status of gebruiker om enkel de informatie te zien die u nodig heeft.

Bijvoorbeeld, wanneer u een drukke shift draait en de takeout bestellingen zich ophopen, heeft u nu volledig zicht en controle. Open het besteloverzicht, filter op Takeout en bekijk alle bestellingen zonder dat u zicht verliest op de tafels.

Controleer betalingen en fooien

We hebben het makkelijker gemaakt om uw betalingen en fooien te herzien. Controleer alle afgeronde bestellingen van uw shift, pas de fooien eenvoudig aan of bevestig de betalingen.

Had u geen tijd om tijdens uw shift een fooi toe te voegen? Filter uw lijst op Missing Tips om de desbetreffende bestelling te vinden en het bedrag eraan toe te voegen.

Herdesign van uw persoonlijke profiel

Of u nu een manager of medewerker bent, we hebben het makkelijker gemaakt om uw persoonlijke stats en rapporten te bekijken (zoals uw totale verkoop of de fooien) en uw dag af te sluiten.

Als u Lightspeed Restaurant al gebruikt, dan zult u het nieuwe minimalistische design geweldig vinden.

Livegang in augustus

Al deze veranderingen zullen beschikbaar zijn in augustus. Als u één van onze klanten bent die onze beta-test al gebruikt, dan horen we graag uw feedback!

Meer updates voor Lightspeed Restaurant zitten nu in de pijplijn. Stay tuned!

Ontdek alle features in ons kassasysteem

Probeer Lightspeed Restaurant 14 dagen gratis uit!

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Technologie

Bekijk meer onderwerpen