Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

SEOshop gaat samenwerking aan met Marktfeed; standaard Marktplaats Admarkt integratie wordt uitgefaseerd

SEOshop is een intensieve samenwerking aangegaan met Marktplaats en publicatietool Marktfeed om SEOshop gebruikers nog beter te kunnen laten verkopen op Marktplaats Admarkt. De huidige SEOshop-integratie met Marktplaats Admarkt zal worden uitgefaseerd per 31 december 2015. SEOshop klanten die op Admarkt willen adverteren kunnen vanaf vandaag gebruik maken van de nieuwe tool van Marktfeed. Lees nu hoe u nog meer rendement haalt uit uw Marktplaats advertenties en hoe u kunt profiteren van een speciale overstapactie.

Waarom stopt SEOshop met de huidige Admarkt integratie?

Bij de lancering van SEOshop 2 hebben we een duidelijke visie neergezet. We gaan meer tijd besteden aan de basis en stabiliteit van het platform en focussen op functionaliteiten die voor het merendeel van onze klanten relevant (kunnen) zijn. Alle andere wensen kunnen vervuld worden vanuit het ecosysteem & de App Store.

De huidige integratie met Admarkt wijkt af van deze visie en is daarnaast sterk verouderd, waardoor hij beperkte beheer- en rapportagemogelijkheden biedt. Door het aanbieden van gespecialiseerde apps via onze partners, staat de ontwikkeling altijd centraal en krijgen onze klanten de beste kwaliteit en innovatie. Marktfeed is een goed voorbeeld van zo’n specialistische kwaliteits-app.

Tijdelijke actie: gratis integratie, service en advies

De bestaande Admarkt-integratie is standaard beschikbaar voor SEOshop gebruikers maar omdat deze koppeling volgend jaar niet meer zal worden aangeboden, kunt u nu tijdelijk gebruik maken van een speciale overstap-actie. Als u vóór 1 december 2015 Marktfeed installeert, maakt u tot 1 juli 2016 gratis gebruik van Marktfeed.

Ook maakt u dan automatisch gebruik van de gratis overstapservice en kunt u zich aanmelden voor vrijblijvende hulp van een specialist aan huis. Vanaf 1 juli 2016 betaalt u €29,- per maand voor het gebruik van Marktfeed (bestaande gebruikers worden dan automatisch naar €29,- per maand overgezet).

Hoe werkt Marktfeed?

Marktfeed is door de unieke mapping-tool waarmee u product informatie verrijkt een uiterst complete en gebruiksvriendelijke tool om uw SEOshop producten real-time om te zetten naar goed converterende Admarkt advertenties. Bovendien biedt de app een rijk overzicht aan statistieken, zodat u altijd complete controle heeft over prestaties van uw advertenties. Marktfeed is onderdeel van EasyAds en is marktleider op het gebied van geautomatiseerde advertentieplaatsingen.

Nieuwsgierig? Bekijk de video voor een volledige uitleg.

 

P.s.: Met 7,3 miljoen bezoekers per maand, biedt Marktplaats Admarkt u als online ondernemer een zeer aantrekkelijk verkoopkanaal. Bent u enthousiast over Marktfeed en wilt u weten hoe u de aandacht trekt van uw potentiële klanten en u uw webshop eenvoudig kunt promoten, lees dan hier meer over Admarkt.

Alle voordelen op een rij:

  • Geoptimaliseerde directe Admarkt-koppeling via Marktfeed
  • Uitgebreid advertentiebeheer en rapportage van uw Marktplaats Admarkt advertenties
  • Automatische overstapservice en/of support bij de mapping van uw producten
  • Marktfeed specialist komt langs voor uitleg, set-up en optimalisatie
  • Tijdelijke actie: €0,- tot 1 juli 2016 voor gebruikers die vóór 1 december 2015 installeren

Stappenplan bestaande Admarkt gebruikers

Voor bestaande gebruikers is er een speciale overstapservice waarmee uw producten en advertenties direct worden gemapped naar uw nieuwe feed. Zet de oude integratie dus nog NIET uit, hij zal via de Marktfeed applicatie worden gedeactiveerd. De stappen die u moet nemen als u een bestaande gebruiker van de huidige Admarkt integratie bent:

  • Stap 1: Installeer de nieuwe app Marktfeed in de App Store via de ‘Installeer app’ knop
  • Stap 2: Zet uw huidige Admarkt integratie nog NIET uit.
  • Stap 3: Indien gewenst wordt contact met u opgenomen voor een afspraak met een specialist aan huis

button admarkt-01

Webwinkel Vakdagen 2016: e-Commerce Plein

Om de nieuwe samenwerking nog meer kracht bij te zetten, staat Marktfeed op het SEOshop e-Commerce plein op de Webwinkel Vakdagen 2016, stand T01. Daar worden demo’s gegeven en kunnen Marktfeed experts u helpen met uw Admarkt optimalisatie. Mis deze kans niet.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates