Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

SEOshop sluit zich aan bij kassasysteem marktleider Lightspeed

SEOshop sluit zich aan bij kassasysteem marktleider Lightspeed

Vandaag is een speciale dag voor ons allemaal. Afgelopen maand hebben we met veel succes ons nieuwe e-commerce platform geïntroduceerd. Vandaag maken we bekend dat we zijn overgenomen door Lightspeed. Lightspeed is de grootste leverancier van cloud kassasystemen ter wereld.

Ruim zeven jaar geleden startten wij SEOshop met de visie het meest betrouwbare en gebruiksvriendelijke e-commerce platform voor retailers te ontwikkelen. Onze inspanningen werden beloond en sindsdien heeft SEOshop met trots meer dan 8.000 klanten mogen verwelkomen. Door het bundelen van de expertise en capaciteit die SEOshop en Lightspeed gezamenlijk hebben kunnen we nog sneller innoveren en zullen we op korte termijn ook met een omni-channel oplossing komen.

Wat betekent dit voor jou?

Vanaf januari zal SEOshop haar merknaam veranderen in Lightspeed. Samen met Lightspeed zijn we met 450 gedreven specialisten. Dennis en ik zullen verantwoordelijk blijven voor het e-commerce platform. Wij zullen onze visie integreren en ervoor zorgen dat we altijd de beste technologie bieden voor jouw (online) onderneming. Met Lightspeed hebben we een krachtige partner die flink zal doorinvesteren in onze technologie.

Het is een grote dag voor SEOshop en Lightspeed en we hopen dat je meedeelt in onze feestvreugde. Lees hier onze officiële publicatie.

Met vriendelijke groet,

Ruud Stelder, Dennis Cuijpers & het SEOshop Team

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates