Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Thema Spotlight - Ultimate Theme by InStijl Media

Thema Spotlight - Ultimate Theme by InStijl Media

Wil je het maximale uit je webshop halen? Kies dan voor het thema InStijl Media Ultimate Theme, een uitgebreide template die sinds kort verkrijgbaar is in de Theme Store.Deze theme is prachtig ontworpen en responsive. Bovendien bevat het thema conversie verhogende features die je omzet een boost kunnen geven.

Lees hier meer over Ultimate Theme van InStijl.

Ultimate Theme

Het Ultimate Theme van InStijl Media heeft een eigentijds, frisse uitstraling en is zeer gebruiksvriendelijk. Met enkele klikken kun je al de perfecte basis leggen voor je eigen webshop.
Er zijn verschillende presets beschikbaar. Zo kun je kiezen uit Standaard, Multimedia, Fashion en Sports & Fitness.

 

afbeelding presets

 

Klanten input

De mening van webshopeigenaren staat bij het thema centraal. Zo werd er bewust gekozen om mensen met een webshop een luisterend oor te geven. Alle feedback leidde tot grote inspiratie voor het Ultimate Theme. Het resultaat: een razendsnelle thema dat zeer gebruiksvriendelijk en specifiek ontworpen is om de webshopconversie te verhogen.

Servicedesk

Ook heeft InStijl Media een unieke servicedesk functie gecreëerd. Zo kan de servicedesk, na invoering van je openingstijden, automatisch weergeven of de klant op enig moment direct of indirect contact kan opnemen. De nieuwe servicedesk functie geeft klanten een betrouwbaar gevoel en zorgt voor een prettige ervaring Hiermee verlaag je uiteindelijk de drempel om als klant verder te winkelen. Ook biedt de functie de mogelijkheid om verschillende partijen in je webshop te integreren, zoals Kiyoh, Feedback Company, Webwinkelkeur en Trustpilot.

 

website example

Snelheid & Optimalisatie

Met het Ultimate Theme is de laadsnelheid voor webshops sterk verbeterd.Aanvragen worden zo snel naar de server verstuurd en de code pas inlaadt als deze van toepassing is. Overigens heeft webshop optimalisatie geen invloed op het design en word je webshop mooi vormgegeven met hippe, frisse kleuren die gemakkelijk je in je eigen huisstijl om kunt zetten.

Tablet & Mobiel

Bij het ontwerp van Ultimate Theme werd rekening gehouden met het sterk stijgende aandeel van mobiele apparaten. Daarom is er voor gezorgd dat webshops met Ultimate Theme op zowel tablet als op mobiel een overzichtelijke en prachtige uitstraling hebben. Alle pagina’s zijn voor tablet en mobiel geoptimaliseerd en zo compact mogelijk opgesteld zodat mensen niet eindeloos hoeven te scrollen. Vooral de productpagina zijn eenvoudig te gebruiken voor bezoekers en subtiele links helpen hen snel bij de gewenste bestemming te komen.

 

tablet, laptop and phone presets

Maatwerk

Nog niet helemaal tevreden? Bij InStijl is het mogelijk om het thema 100% aan je wensen aan te passen. Neem gerust contact op en laat je maatwerk en/of design werk realiseren in je eigen Ultimate Theme. Jouw wensen staan centraal.

InStijl Media
http://www.instijlmedia.nl/
[email protected]

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates