Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Jackz en Von Va Voom winnaars Thuiswinkel Awards XS

Jackz en Von Va Voom winnaars Thuiswinkel Awards XS

De winnaars van de Thuiswinkel Awards Publieksprijzen XS 2016 zijn bekend! In 16 categorieën koos het publiek haar favoriete webwinkel tot winnaar. Lightspeed webwinkel Jackz.nl won in de categorie Levensmiddelen & Persoonlijke verzorging. En ook in de categorie Baby & Kind viel een webshop van Lightspeed in de prijzen, namelijk de webwinkel Von Va Voom.

Duizenden consumenten hebben afgelopen maanden hun favoriete webwinkels beoordeeld via een onafhankelijk online consumentenonderzoek, uitgevoerd door KiyOh. De webwinkels met de hoogste eindscores zijn de winnaars van de Publieksprijzen XS. Webwinkels met een maximale jaaromzet van 4 miljoen euro kunnen meedoen aan de Publieksprijzen XS. De 16 winnaars zijn gekozen uit een poule van meer dan 100 deelnemers.

Jackz Lightspeed webshop

Over Jackz

Jackz verkoopt verzorgingsproducten voor mannen. In 2015 was Jackz al webwinkel van de maand toen de webshop vorig jaar genomineerd was voor de Thuiswinkel Awards publieksprijs. Eigenaar Patrick van den Elzen werd als laatste het podium op geroepen. Aan presentator Jan Joost van Gangelen – die tijdens de avond liet weten trotse vader te zijn  – verduidelijkt hij de bestaansreden van zijn online winkel: “Jij hebt twee kinderen? Nou als je niet uitkijkt sta je als man jezelf met K3 of SpongeBob shampoo te wassen. Dat is toch helemaal niks? Wij vonden dat dat anders moet.” We spraken hem naderhand aan de bar en enthousiast zei hij: “Volgend jaar ga ik mee doen met de Ecommerce50!

Over Von Va Voom

Draagdoeken, je ziet ze steeds meer. “Vooral bij mannen”, merkt Jan Joost van Gangelen op. “Nou dat weet ik niet, maar je merkt wel dat steeds meer mensen het fijn vinden om hun kindje dicht bij zich te dragen.”, antwoord eigenaresse Maaike Postma-Sterken.  De draagdoeken, tula’s en wraps van Von Va Voom hebben hippe designs en tevreden klanten. Niet voor niks koos het grote publiek Von Va Voom als winnende webshop in de categorie baby & kind. Jan Joost: “Waarom deze unieke naam?” Maaike: “Omdat hij uniek is scoort hij goed in de zoekresultaten van Google. Daarbij is het afgeleid van va-va-voom, een term dat in de jaren vijftig veel gebruikt werd in reclames.” Kijk op de Facebookpagina van de draagdoeken webshop voor een kortingscode ter ere van de winst.

Von Va Voom thuiswinkel awards lightspeed

Alle winnaars van de Thuiswinkel Publieksprijzen XS

XL Gala en Ecommerce50

In XS awards zijn een voorproefje op de Publieksprijzen XL die over twee weken worden uitgereikt: webwinkels met een minimale jaaromzet van €4.000.000,- strijden dan om het beste oordeel van de consument. Naast de Publieksprijzen XL worden ook de Vakprijzen uitgereikt tijdens het Thuiswinkel Awards Gala op 24 maart. De winnaars hiervan worden gekozen door een jury. Daarbij wordt dit jaar voor het eerst de Ecommerce50 bekendgemaakt. Waarbij de snelste groeiende webwinkels van Nederland worden beloond. De lijst zal worden berekend door EY (Ernst & Young), zonder tussenkomst van jury of publieksstemmen.

 

Is jouw webshop geliefd, heb je altijd goede klantervaringen en scoor vaak 4 of 5 sterren? Doe dan volgend jaar mee aan de publieksprijs. Of schrijf je in als snelste groeier in de Ecommerce50.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates