Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

Nieuwe Tony’s Chocolonely Super Store draait op Lightspeed Retail

Nieuwe Tony’s Chocolonely Super Store draait op Lightspeed Retail

Het is vrijdag de 13de, maar voor chocoladefans is vandaag een geluksdag. Tony’s Chocolonely opent vandaag hun tweede store in Amsterdam! En niet zomaar een store, maar een heuse Tony’s Chocolonely Super Store in de Beurs van Berlage. De droom van Tony’s chocolade fans van over de hele wereld wordt dit weekend in Amsterdam werkelijkheid.

Nieuwe Tony’s Chocolonely Super Store draait op Lightspeed Retail

Tony’s missie: slavernij-vrije chocolade

Tony’s missie is om chocolade volledig slaaf-vrij te maken, en om kinderarbeid te stoppen. De 2,5 miljoen cacao farms in Ghana en de Ivoorkust produceren meer dan 60% van de wereldvoorraad cacao. Op deze farms werken 2,26 miljoen kinderen waarvan 90% het slachtoffer is van kinderarbeid. Tony’s missie is om kinderarbeid in de cacao industrie volledig te elimineren en daarnaast meer dan 500,000 cacaoboeren uit de armoede te helpen. Daarnaast gebruikt Tony’s duurzame materialen voor alle producten zoals bijvoorbeeld de verpakking en gaat zo tegelijkertijd ontbossing tegen. Genoeg initiatieven dus, maar met de ondersteuning van Tony’s fans en hun snel groeiend succes wereldwijd is Tony’s Chocolonely klaar om de uitdaging aan te gaan.

Nederland’s grootste chocolade automaat

De Beurs van Berlage diende – niet geheel toevallig – rond 1900 als handelsplek voor cacao. Daarbij is Amsterdam nog steeds bij uitstek de cacaohaven van Europa. Net als in de eerste vestiging in het Westerpark vindt u in de Tony’s Chocolonely Super Store een mega-chocolade-automaat waar u zowel nieuwe smaken als oude favorieten kunt vinden. Ter ere van de opening kunnen liefhebbers ook de Rainbow Pack aanschaffen, een regenboog tas gevuld met 12 verschillende chocoladerepen.

Nieuwe Tony’s Chocolonely Super Store draait op Lightspeed Retail

Tony’s chocolade aandelen

Speciaal voor de opening deelt Tony’s Chocolonely 1000 choco-aandelen uit. Via deze link (Code: Serieuze Vrienden) kan u een aandeel claimen en die op 14 april tussen 10.00 en 21.00 uur ophalen in de Super Store. Zo wilt Tony’s zijn missie (en chocolade) delen en samen met alle chocoladefans een positieve impact maken op de cacao-industrie. Samen de wereld een stukje beter én lekkerder maken!

Nieuwe Tony’s Chocolonely Super Store draait op Lightspeed Retail | Lightspeed

De keuze voor Lightspeed Retail

Om de ongetwijfeld drukke dagen aan te kunnen en efficiënte service te bieden, koos Tony’s Chocolonely voor het Lightspeed Retail kassasysteem in hun nieuwe Super Store. Nicolaas Bloemers, Manager Direct Sales bij Tony’s Chocolonely: “Lightspeed werkt zeer intuïtief. Het is een kwestie van swipen en tappen, je bent er zo mee weg.” In de nieuwe Super Store werken 15 medewerkers, die het Lightspeed kassasysteem in enkele uren onder de knie hadden. Tony’s probeert ook zoveel mogelijk papierloos te zijn, dus om de kassabon te ontvangen kunnen klanten zelf hun mailadres in het kassasysteem invoeren waarna de bon rechtstreeks naar hen wordt gemaild.

Nieuwe Tony’s Chocolonely Super Store draait op Lightspeed Retail

Lightspeed Support op locatie

Zag u vandaag de felrode Lightspeed scooter voor de deur van Tony’s Chocolonely? Dat kan, want onze Field Support Specialist Rick van der Meer ging langs op de openingsdag van de nieuwe Super Store om extra ondersteuning te bieden. Bij vragen geeft hij of één van zijn collega’s persoonlijk advies. Ook na de installatie van het kassasysteem staat het Lightspeed Support team 24/7 klaar om vragen te beantwoorden.

Ook Lightspeed in uw winkel?

Ontdek het meest gebruiksvriendelijke kassasysteem voor retailers.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp:
Technologie

Bekijk meer onderwerpen