Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Top 6 gratis apps in de App Store

Top 6 gratis apps in de App Store

Op dit moment zijn er al meer dan 180 apps beschikbaar in de App Store, en dat aantal groeit voortdurend. Door de snelle groei en het hoge aanbod van apps begrijpen wij dat het af en toe moeilijk is om de beste apps voor jouw webwinkel te vinden. Wij hebben daarom een lijst met de top 6 gratis apps in de App Store samengesteld om het zoeken eenvoudiger te maken.


Happy Email

happy email

“Recente statistieken tonen aan dat welkom emails 4x hogere open- en 5x hogere click-rates genereren dan bulk promotie”

Met Happy Email verstuur je automatisch bedank e-mails, met jouw eigen naam, naar nieuwe klanten binnen 30 minuten na aankoop! Met behulp van deze emails maak je een verpletterende eerste indruk, bouw je vertrouwen op en motiveer je je klant om nog een aankoop te doen. De emails worden automatisch verzonden, en zijn volledig aanpasbaar.

Happy Email screenshot

 


Justuno

justuno

“Verhoog uw conversie met 3-5% door het aanbieden van promoties op je webshop”

Met Justuno is het eenvoudig om kortingsacties/promoties en exit offers te creëren op jouw webshop. Met deze promoties zet je bezoekers om in leads en klanten. Met behulp van deze app kun je je conversie verhogen, wat concreet resulteert in meer likes, nieuwsbrief-inschrijvingen en orders.

Het design van de promoties is volledig te stylen naar eigen wens. Lees hier meer over succesverhalen van Justuno. Justuno is gratis uitsluitend voor Lightspeed klanten.

JustUno screenshot

 


Yotpo.

yotpo.

“Sluit jezelf aan bij 150.000+ webwinkels die al gebruik maken van Yotpo”

61% van alle online klanten leest online reviews voor ze een aankoop maken. Met Yotpo genereer je honderden reviews zonder enige moeite. De app helpt je met het automatisch verzenden van review e-mails naar klanten na aankopen. Gemiddeld haalt Yotpo bij 6-10% van jouw klanten reviews op. Klanten kunnen reviews ook delen via social media kanalen zoals o.a. Facebook en Twitter, wat kan zorgen voor nog meer traffic.

Yotpo screenshot

 


e-Boekhouden.nl

e-boekhouden.nl

“Jouw webshop koppelen aan e-Boekhouden.nl”

Met e-Boekhouden.nl koppel je eenvoudig jouw webshop aan je boekhouding. Met de gratis webshopkoppeling worden alle verkoopfacturen automatisch in jouw boekhouding verwerkt. Ook gewijzigde verkoopfacturen worden automatisch aangepast. Je hoeft dus niets handmatig te doen! Ook wanneer je meer dan één webshop hebt, is dit geen probleem. Dan realiseer je eenvoudigweg per webshop één koppeling met e-Boekhouden.nl.

e-boekhouden screenshot

 


MonkeyData

monkeydata

“Breng al jouw e-commerce data bij elkaar op één plek en optimaliseer je online business”

MonkeyData analyseert al jouw belangrijke data vanaf verschillende bronnen zoals o.a. Facebook, Twitter, Google Analytics en zelfs je eigen webshop. Deze analyses worden verwerkt in cijfers en getoont in een overzicht met ruim 100 parameters. Aan de hand van deze data kun je beslissingen nemen om jouw business te verbeteren en verkrijg je definitieve controle over jouw webshop.

monkeydata screenshot

 


Quick Facebook Chat

quick facebook chat

“Haal de laatste drempels weg bij je bezoeker en verhoog je omzet en klanttevredenheid”

74% van de online shoppers is frequent actief op Facebook. Dus waarom gebruik je jouw zakelijke Facebook account niet voor klantenservice voor jouw webshop? Met Quick Facebook Chat gebruik je de Facebook chat widgets om met je klanten te converseren, net zoals je met je vrienden zou doen. Dit betekent dat je ook ten alle tijden bereikbaar bent via mobiel en dat de klant gesprekken worden opgeslagen in jouw Facebook inbox.

quick facebook chat screenshot

 


 

Wij hopen dat deze blogpost je heeft geholpen met de groei van jouw webshop! Wil je meer lezen over andere tips voor jouw webshop en apps in de App Store?

Lees hier over 7 creatieve manieren om je klanten terug te winnen met e-mailmarketing.

Lees hier over retargeting – en hoe het werkt.

Lees hier over linkbuilding en backlinks – en hoe deze jouw webshop kunnen bevorderen.

 

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Technologie