Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Retail

De top retail events in België in 2020

De top retail events in België in 2020

Managet u een webshop of winkel? Dan heeft u ongetwijfeld enorme veranderingen gemerkt in retail de afgelopen jaren. Als ondernemer is het dan ook uiterst belangrijk om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen, trends en merken. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met de beste Belgische retail events van 2020. Wilt u uw netwerk uitbreiden, uw kennis over bepaalde onderwerpen bijschaven of nieuwe producten voor uw winkel ontdekken? Lees dan verder en ontdek alle belangrijke retail events in België in 2020.

De top retail events in België

Lightspeed Masterclasses 

Binnenkort begint een nieuwe reeks Lightspeed Masterclasses! Tijdens deze informele bijeenkomsten kunt u presentaties verwachten van experts uit de sector, gevolgd door een netwerkmoment onder het genot van hapjes en drankjes. Het doel van deze Masterclasses is om het woord te geven aan verschillende retail professionals en hen de kans te geven u meer te vertellen over hun successen, uitdagingen en leermomenten. Na afloop van de Lightspeed Masterclass gaat u naar huis met nieuwe inspiratie, contacten en inzichten. 

Houd deze pagina in de gaten 

Retail events in België

LingeriePRO Tradefair

LingeriePRO – de enige modebeurs in België – is de ultieme handelsbeurs voor retailers in de Benelux, met name voor gespecialiseerde lingeriewinkels. Op dit event ontdekt u meer dan 350 collecties in nachtkleding, lingerie, badkleding, homewear, shapewear en activewear voor dames, heren en kinderen.

Wanneer? 26-27 januari

Ontdek hier meer

Antwerp Fashion Weekend 

Antwerpen staat al jaar en dag bekend als dé modestad van België, en om dit te vieren, organiseert de stad Antwerp Fashion Weekend. Dit event neemt jaarlijks twee keer plaats – in de lente en in het najaar. Wat kunt u verwachten? Zo’n 100.000 bezoekers, 10.000 goodie bags, 1000 deelnemende boetieks en 100 modellen. Het is de perfecte gelegenheid voor een dagje uit, en het opdoen van inspiratie voor het aankomende seizoen. 

Wanneer? 4-5 april en oktober 2020

Ontdek hier meer

Antwerp Fashion Weekend:

Brussels Fashion Days 

De Brussels Fashion Days is een van de belangrijkste evenementen geworden voor de Belgische modesector. Dit geldt niet alleen voor modeliefhebbers, maar ook voor professionals zoals ontwerpers en retailers. Gedurende 3 dagen staat onze hoofdstad volledig in het teken van de mode. Elk jaar zit het programma weer vol activiteiten: modeshows, workshops, conferenties, tentoonstellingen, en nog veel meer.

Wanneer? Oktober 2020

Ontdek hier meer

Antwerp Fashion Weekend:

eCommerce Xpo 

Tijdens deze beurs toont de online wereld zich van zijn meest veelzijdige kant. Met praktische oplossingen, sterke case studies, interessante keynotes en panelgesprekken ontdekken bezoekers de nieuwste mogelijkheden en de meest innoverende technologie. Het ideale event voor iedereen die hun online onderneming naar een hoger niveau willen tillen. 

Wanneer? Oktober 2020

Ontdek hier meer

Blijf op de hoogte van de beste retail events in België

This is your content

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates