Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Update: aanpassingen pakbon en kortingsregels

Donderdagnacht zal er opnieuw een update plaatsvinden. Ditmaal zullen we een aanpassingen doorvoeren op de pakbon en een nieuwe kortingsregel toevoegen.

HS code op de pakbon

Internationale verzendingen moeten een HS code bevatten. Dit zijn artikelnummers die bekend zijn bij de douane. In de backoffice waren deze al beschikbaar, zodra u een offerte aanmaakte en deze had omgezet naar een bestelling.

Om dit in te stellen moet u wel HS codes activeren.

HS-codes

Nu wordt deze HS code ook op de pakbon geplaatst of wordt deze doorgestuurd naar verzendoplossingen zoals PostNL en bpost, als u hier een koppeling mee heeft.

Nieuwe kortingsregel

Na de update van donderdagnacht is er een nieuwe kortingsregel beschikbaar in uw webshop (Koop X items van deze categorie en krijg de goedkoopste gratis). Deze nieuwe kortingsregel maakt het mogelijk om een set van producten te verkopen, waarbij het goedkoopste product gratis wordt aangeboden.

Bijvoorbeeld: koop 3x product X en ontvang het goedkoopste product gratis, of koop product A, B en C en ontvang het goedkoopste product gratis. Deze regel is op basis van categorieën in te stellen.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates