Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Update januari: AfterPay verbeteringen, gedeeltelijke creditnota, SEOshop Payments

In de update van gisteravond zijn weer veel bestaande functies verbeterd. In deze blogpost leest u alles over de belangrijkste wijzigingen.

AfterPay verbeterd

Met AfterPay kunt u uw klanten de mogelijkheid bieden om het product eerst te bestellen en pas na levering te betalen. SEOshop heeft al langere tijd een integratie met AfterPay en heeft deze integratie nu verbeterd. Zo was het voorheen alleen mogelijk om B2C-transacties aan te bieden, zodat B2B-bedrijven niet van deze handige integratie gebruik konden maken. Daar is nu verandering in gekomen, zodat de integratie beschikbaar is voor B2C- en B2B-bedrijven in Nederland. Ook voor B2C-bedrijven zijn er extra mogelijkheden bijgekomen. Zo kan AfterPay nu ook gebruikt worden in combinatie met automatische incasso en kan AfterPay gebruikt worden door Belgische B2C-bedrijven.

Als u gebruik wilt maken van de nieuwe mogelijkheden, kunt u deze in uw backoffice activeren onder Instellingen > Checkout & Betaalmethoden > AfterPay.

Creditnota e-mail voor gedeeltelijke creditering

U kon al een e-mail naar uw klant sturen voor een volledige creditering van teruggestuurde producten, maar nu is dat ook mogelijk voor gedeeltelijke crediteringen. Dit is handig wanneer een klant bijvoorbeeld slechts een deel van de bestelling terugstuurt in plaats van de volledige bestelling. Om het gemakkelijk te maken, hebben we alvast een standaardtekst voor u geschreven. Deze tekst kunt u zelf gemakkelijk aanpassen onder DIENST > E-mails & > Order creditnota. teksten

Afmelden voor SEOshop Payments

Wilt u ondanks de vele voordelen (o.a. iDEAL vanaf 19 cent) geen gebruik meer maken van SEOshop Payments? Dan kunt u zich nu ook via de backoffice afmelden via Instellingen > Checkout en Betaalmethoden > SEOshop Payments. U hoeft ons hier dus niet meer voor te mailen.

Checkout aangepast naar Duitse wetgeving

Het checkout proces is verder geoptimaliseerd volgens de Duitse normen. De optimalisaties hebben met name betrekking op de vormgeving van de checkout. Op deze manier voldoet uw webshop weer volledig aan de Duitse regelgeving. Als Trusted Shops partner zal SEOshop er op blijven toezien dat wij de Duitse regelgeving blijven volgen en uw Duitse webshop blijven optimaliseren wanneer dit noodzakelijk is.

En verder..

  • De redirect op de betaalpagina is beter opgemaakt. Hierdoor is het voor uw klanten duidelijker wanneer ze worden doorgestuurd naar een externe betaalservice.
  • EAN codes nu ook beschikbaar in orderoverzicht. Wanneer u een specifieke bestelling opent, zult u nu ook de bijbehorende EAN codes zien.
  • Adresgegevens op DHL verzendlabel verbeterd. Huisnummers werden niet goed weergegeven op de DHL verzendlabel. Dit is nu opgelost.
  • Overzicht bestellingen verbeterd. Lange adressen werden niet goed weergegeven. Dit is nu opgelost.
  • Factuurberekening PayPal Express opgelost.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates