Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

Horeca

Vegan Brussel: De Vegan Dining Challenge

Vegan Brussel: De Vegan Dining Challenge

Ter gelegenheid van World Vegan Day willen we het Brusselse initiatief van de Vegan Dining Challenge tijdens de maand november ondersteunen. Het idee: een selectie goede Brusselse restaurants uitdagen om een ​​veganistisch gerecht aan hun menu toe te voegen voor een hele maand. Een tiental restaurants hebben vorig jaar al deelgenomen aan het initiatief wat een groot succes was omdat velen van hen besloten de veganistische gerechten op de kaart te houden gezien de groeiende vraag naar vegan alternatieven in restaurants.

Waarom zou u veganistische opties aan uw menu toevoegen?

Sinds enkele jaren is er een stijgende trend in het aantal mensen dat vegetarisch of vegan eet. Steeds meer mensen worden zich bewust van de impact van wat ze eten op het milieu en veranderen hun eetgewoonten, evenals hun manier van leven.

Als gevolg hiervan neemt het aantal veganisten toe en voor restaurants is het essentieel geworden om aan deze vraag aan te passen. Waarom?

  • Het toevoegen van vegetarische en veganistische opties aan het menu is een eenvoudige manier voor restaurants om nieuwe klanten aan te trekken en alle klanten tevreden te stellen. Als u een groep heeft in uw restaurant en een van hen veganist is, moet u aan zijn verzoek kunnen voldoen en niemand uitsluiten. Dit is een goede manier om punten te verdienen bij een diverser publiek.
  • Hoewel ze steeds talrijker worden, worden veganisten geconfronteerd met een nog steeds zeer beperkt aanbod wat betreft de keuze van restaurants om veganistisch te eten. Als u wél aan hun verwachtingen voldoet krijgt u er meteen loyale klanten bij!
  • U toont interesse in het welzijn en keuze van uw klanten, maar u toont ook dat u zorgt om het milieu. Consumenten vinden het steeds belangrijker dat bedrijven aan Corporate Social Responsibility doen, en door vegan maaltijden te serveren kan u zich profileren als restaurant dat zijn steentje bijdraagt aan de maatschappij.

De Vegan Dining Challenge

Enkele restaurants in Brussel hebben besloten om van 3 tot 30 november de uitdaging aan te gaan en een veganistisch gerecht op hun menu aan te bieden. Gasten kunnen genieten van veganistische gerechten uit verschillende restaurants en vervolgens op hun favoriet stemmen in verschillende categorieën. Aan het einde van de maand zullen deelnemende restaurants, evenals klanten, de kans krijgen om ongelooflijke prijzen te winnen, waaronder één aangeboden door Lightspeed.

De restaurants die al deelnemen aan de Vegan Dining Challenge, waarvan enkele ‘Powered by Lightspeed’ zijn: Ricotta & Parmesan | Mary Pop In | Humus x Hortense | Humphrey | Nona | Le Flexitarien | Victor Café Bozar

Bent u geïnteresseerd en wilt u de uitdaging nog aangaan? Registreer uw restaurant hier.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates