Dit zijn de topadressen in België volgens Venuez

Dit zijn de topadressen in België volgens Venuez

Gisteren, maandag 3 december, was het weer zover: meer dan 650 hospitality ondernemers kwamen weer samen in de Casino in Knokke voor de zesde uitreiking van de Venuez Awards. Met deze awards wilt Venuez de meest creatieve, grensverleggende en innovatieve ondernemers in de Belgische horeca de erkenning geven die zij verdienen. De prijzen werden uitgereikt aan 9 horecaconcepten, de Rookie of the Year, Entrepreneur of the Year, Culinary Talent of the Year en Best Bartender. Lees hier meer over de grote winnaars van de avond!

Venuez Awards: 45 genomineerden, 13 winnaars

45 horecaconcepten die het afgelopen jaar openden of een restyling kregen, werden door een vakjury van hospitality professionals beoordeeld. Van de 45 genomineerden, runnen 25 restaurants op Lightspeed. In de categorie Best Hotel Concept bijvoorbeeld Hotel Franq, die onlangs hun eerste Michelinster wonnen. Ook andere grote Lightspeed- en publieksfavorieten werden genomineerd, waaronder L’Air Du Temps, Ray, Restaurant K, Brander, Golden Gai, Bún, De Koolputten en Dogma.

In 9 verschillende categorieën werden awards toegewezen aan de meest toonaangevende horeca ondernemers en horecaconcepten. Alle restaurants met een * worden momenteel gerund met Lightspeed Restaurant:

  • Best Hospitality Concept: Taxi’s – Upper* (Gent)
  • Best Fast Casual Concept: Mission Masala* (Antwerpen)
  • Best Restaurant Concept: L’Air Du Temps* (Liernu)
  • Best Restyling: L’Air Du Temps* (Liernu)
  • Best Hotel Concept: Guesthouse Cabosse* (Antwerpen)
  • Best Bar Concept: Cosmocafé (Sint-Truiden)
  • Best Design: Tero (Brussel)
  • Best Coffee Concept: Brander* (Halle)
  • Best Cocktailbar: Plantage (Antwerpen)
  • Best Bartender: Sofian Vlaminck (Cocktails at nine) (Antwerpen)
  • Culinary Talent of the Year: Jason Spinoy (‘l Histoire 32) (Aalst)
  • Entrepreneur of the Year: Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde* (Chez Claire) (Gent/Antwerpen)
  • Rookie of the Year: Ercan Boyraz en Stefano Baldelli (Barnaba) (Beringen)

De grote winnaar van de avond was sterrenchef Sang-Hoon Degeimbre’s L’Air Du Temps, als winnaar van Best Restaurant Concept en Best Restyling. Mission Masala won Best Fast Casual Concept en werd dit jaar al eerder in de spotlight gezet tijdens de Leadersclub Concept Restaurant Awards, waar ze de grote winnaar waren van de Belgische én Internationale concepten van 2018.

Dat meer dan de helft van de genomineerden Lightspeed Restaurant gebruiken om hun zaak te runnen, behoeft geen uitleg. Het flexibele iPad kassasysteem biedt hospitality ondernemers, groot of klein, alle tools om hun zaak gemakkelijk en efficiënt te runnen, terwijl ze ook de beste gastervaring kunnen bieden.

Ook uw eigen hospitality concept beginnen?

Probeer nu 14 dagen ons kassasysteem