Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Verhoog uw conversie door te focussen op Onsite Traffic

Sales converteren kan moeilijk zijn. De gemiddelde webshop zet slechts 2-3% van het totale webverkeer om tot een sale of conversie. Toch besteden veel bedrijven  tijd en geld aan het genereren van ‘nieuw’ verkeer naar hun site. Wat is het nut daarvan als het niet kan worden omgezet in verkoop? Justuno helpt dagelijks duizenden ecommerce sites en heeft ontdekt dat de oplossing voor een verhoogde conversie ligt in het focussen op het verhogen van de conversie van uw huidige bezoekers op uw website.

Stimuleer uw bezoekers

Net als elke winkel heeft u een promotie-strategie waar weggeefacties, alledaagse kortingen om de verkoop te verhogen, een duidelijk aanbod en het inspelen op klant loyaliteit deel van uitmaken en aan bijdragen. Presenteer uw aanbiedingen op een effectieve manier om uw conversie volledig te maximaliseren. Justuno, een social marketing en promotie-tool, geeft u de mogelijkheid om aanbiedingen op het juiste moment te creëren en presenteren. Door gebruik te maken van onze eenvoudige ‘instant offer’ widget, kan uw consument een kortingscode ontvangen door zich aan te melden voor uw nieuwsbrief, uw Facebookpagina te liken, uw Twitterprofiel te volgen, Google + profiel te volgen, of andere beschikbare opties te benutten. Dit gebeurt allemaal zonder dat de klant uw website verlaat. De kortingscode geldt niet alleen als een tegenprestatie en u bent niet alleen uw conversie aan het verhogen. Tegelijkertijd verzamelt u ook waardevolle e-mail en social media leads voor uw retargeting die van cruciaal belang kunnen zijn voor het succes op lange termijn.

Presenteer het merk aan uw klanten

Aangepaste tabbladen en pop-ups zijn een geweldige manier om uw klanten aan te spreken en uw merk online goed zichtbaar te maken. Tevens hebben ze zich bewezen in het converteren van bezoekers tot daadwerkelijke bestellingen, wat leidt tot meer e-mailadressen en betrokkenheid op social media. BelovedShirts.com verhoogde zijn aantal Facebook likes met 300% en de e-mail opt-ins met 500% door een custom made geanimeerde tab te implementeren. Lees hier de volledige case study over hoe BelovedShirts.com zijn ecommerce conversie heeft geoptimaliseerd.

Voorbeelden en resultaten

Kinderjas.com

Pop-up Justuno

Kinderjas.com maakt gebruik van de zogeheten  “Toon een pop-up op de winkelwagen pagina” methode om twijfelende bezoekers te targeten. Kinderjas.com heeft de e-mail opt-in en de Justuno pop-up toegevoegd en zag goede resultaten. In slechts één maand had Kinderjas.com een conversie van 8% op haar totale webverkeer en verwierf het meer dan 120 e-mailadressen!

Scandinaviexs.nl

Scandinaviexs

Scandinaviexs.nl is een Scandinavische lifestyleproducten-winkel voor kinderen. Sinds de implementatie van de Justuno widget op de website, heeft Scandinaviexs.nl 17% meer conversie op haar websiteverkeer en al meer dan 100 e-mailadressen verzameld!

 

Apple-essentials.nl

Apple-essentials

Apple-essentials.nl heeft Justuno’s design tool gebruikt om een in het oog springende pop-up te genereren waarmee er met bezoekers wordt gecommuniceerd. Ondanks een 2.2% conversie dankzij Justuno, heeft Apple-essentials in minder dan 6 maanden meer dan 3.600 e-mailadressen aan haar nieuwsbrief toegevoegd.

Dakine-online.nl

Dak-online.nl

Dakine-online.nl, een Dakine kleding retailer, gebruikt Justuno op de site om conversie te verhogen. Dit gebeurt dankzij het aanbieden van een 10% korting. Sinds de implementatie van Justuno op de website, heeft 7% van het totale verkeer een promotie code ingezet bij het afrekenen van zijn bestelling. Voor retargeting doeleinden heeft Dakine-oline.nl al meer dan 5.600 e-mails verworven!

Bereid uw webshop voor op de feestdagen

Indien u er voor kiest om met de feestdagen promoties en acties aan te bieden, kunt u gebruik maken van onze gethematiseerde widgets die uw website perfect aankleden en voorbereiden op de feestdagen. Het is absoluut iets wat uw bezoekers zullen waarderen en het geeft tevens een reden om op uw website terug te komen.

Haarproductshop.nl

Haarproductshop.nl heeft bijvoorbeeld een Sinterklaas pop-up en tab gecreëerd. Deze pop-up is een goed voorbeeld van hoe de Justuno widget kan worden aangepast aan specifieke seizoenen.

Heeft u geen tijd om zelf iets te ontwerpen? Neem dan een kijkje in de custom made tab gallerij in de Justuno design suite voor seizoensgebonden tabs die uw website klaarstomen voor de aankomende feestdagen.

Feestdagen fall sale

Justuno en SEOshop

Als u zoekt naar manieren om uw online verkoop, mailing list en aantal social fans te vergroten, bent u bij Justuno aan het juiste adres. Met behavioral targeting, social media en e-mail integraties en slimme design tools, heeft u alle benodigdheden en flexibiliteit tot uw beschikking. Zo kunt u optimaal van uw websiteverkeer profiteren. Het is erg eenvoudig om Justuno werkend te krijgen in uw SEOShop webshop: installeer de Justuno app vanuit de SEOshop App Store en ga direct aan de slag! Bekijk onze SEOshop integratie pagina voor meer voorbeelden, instructie videos en support.

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Sales & Marketing