Typ hierboven en klik Enter om te zoeken. Klik Esc om te annuleren.

eCommerce

Webwinkel Vakdagen 2015 opnieuw een groot succes

Webwinkel Vakdagen 2015 opnieuw een groot succes

Evenals vorig jaar stond SEOshop als Premium Sponsor op de Webwinkel Vakdagen, dit jaar met haar partners docdata, Trusted Shops, Exact Online, Yotpo, eFusion, Prooflink en Vendit. Ook dit jaar was de grootste e-commerce beurs van Nederland een groot succes.

webwinkel vakdagen

Het E-commerce Plein

Vorig jaar deelde SEOshop voor het eerst een stand met enkele van haar belangrijkste partners. De stand kreeg de naam ‘Het E-commerce Plein’, waarmee de mogelijkheden van het ecosysteem – de App Store, Theme Store en het uitgebreide partnernetwerk – goed kon worden getoond. Dit was een groot succes en daarom werd besloten om het E-commerce Plein een vervolg te geven.

webwinkel vakdagen stand

webwinkel vakdagen stand

Dit jaar werd de stand gedeeld met docdata, Trusted Shops, Exact Online, Yotpo, eFusion, Prooflink en Vendit en opnieuw werd de stand op beide dagen zeer goed bezocht.

Keynote speaker: Jeroen Weijs – SEOshop Premium

De keynote speaker was dit jaar voor Jeroen Weijs die samen met SEOshop-klant National Geographic een presentatie gaf over het belang van de total cost of ownership bij de keuze voor webwinkelsoftware. De total cost of ownership houdt rekening met meer dan alleen de aanschafkosten van een softwarepakket en zorgt daarmee voor een betere keuze. Hierover schreef SEOshop ook een whitepaper die beschikbaar is op de website van SEOshop Premium. De whitepaper is hier te downloaden.

webwinkel vakdagen presentatie

De volledige presentatie zal via de volgende SEOshop nieuwsbrief gedeeld worden.

De Webwinkel Vakdagen kleurt SEOshop blauw

Het SEOshop logo was overal zichtbaar; bij de ingang, op de tassen en zelfs op de bierviltjes bij de bar!

webwinkel vakdagen beurstassen

webwinkel vakdagen viltjes

En over bierviltjes gesproken; ook dit jaar werd de eerste beursdag afgesloten met een gezellige borrel, waar gezellig bijgepraat werd met vele bekende namen in de e-commerce industrie. Er kan teruggekeken worden op een zeer geslaagde beurs!

Nieuws en handige tips, speciaal voor u.

Alle tools om uw onderneming te doen groeien, rechtstreeks in uw inbox.

Meer van dit onderwerp: Nieuws & Updates